2777
2789
عنوان

محدودیت فرهنگیان

82 بازدید | 9 پست

یکی از دوستام فرهنگیانیه باهم عروسی دوست دیگمون دعوت شدیم. خیلی به عروس اصرار کرد به هیشکی نگه این فرهنگیانیه. تلگرامشم اصلا پروفایل نداره و اینستا نیست. بعضی جاها هم میره چادر میپوشه با اینکه اعتقاد نداره

مگه فرهنگیان با اینکه تو عروسی چجوری ای چیکار داره که انقد میترسید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا اعتقاد به حجاب و اینا نداره ها. روز انتخابات بود گفتیم بریم مسجد رای بدیم یهو گفت نهههه من چادر ...

خب محدودیت های خاص خودشو داره فرهنگيان 

اون دیگه ایندش بهش گره خورده مجبوره خودشو تطبیق بده شمام درکش کنید🩷

خب محدودیت های خاص خودشو داره فرهنگيان اون دیگه ایندش بهش گره خورده مجبوره خودشو تطبیق بده شمام درکش ...

من که چیزی نگفتم بهش فقط میخواستم بدونم چرا انقد حساسه. حتی از خودش نپرسیدم که ناراحت نشه

من که چیزی نگفتم بهش فقط میخواستم بدونم چرا انقد حساسه. حتی از خودش نپرسیدم که ناراحت نشه

ببین قبل قبولی کلی تحقیق و مصاحبه و اینا هست احتمالا میدونی دیگه اگه بی‌حجاب باشی یا ب یسری چیزا اعتقاد نداشته باشی رد میشی

و طول تحصیل هم چندبار گزینش هست و اگه رعایت نکنه حجاب یا عقایدی داشته باشه که نباید و بفهمن براش بده میشه

یا بیرونشون میکنن یا جلوی استخدام رسمی میگیرن و...

دوره ای ک رسمی بشه دیگه این داستانا رو نداره فقط دوره تحصیل یکم باید مراقب باشه