ی دوستی دارم دعوتشم کردم خونمون بعد هفته بعدش گفت بیا خونمون ( اما تاریخ و زمانشو نگفت )
خلاصه هر دفعه همینو میگفت تا یکسال همین برنامه رو داشت ، مثلا قریب به ۱۶ بار اینجوری کرد مثلا به بارم گفت اگه امتحانات دانشگاه بیوفته شهریور بیاید خونمون بعد که میوفتاد هیچی نمیگفت ( دعوت نکنه برام قشنگتره تا اینکار ولی چیزی نگفتم )
تا دفعه آخر که دعوت کرد منم گفتم پس تاریخشو بهم بگو ، گفت تا آخر این ماه میگم ، بعد دوباره نوشت عزیزم فعلا امتحانات شروع شده بگذار بعد امتحانات تا با خیال راحت بیاید منم به جز درس الان نمیتونم روی چیزی تمرکز کنم( دانشجوی پزشکیه)😐
من خیلییییییی بهم برخورد ، بعدش خیلیی سرد جوابشو دادم دوباره چندروز بعد پیام داد بازم به شدت سرد جوابشو دادم
الان نوشته ببخشید هی دعوت کردم و نشد بیاید ، شرمنده واقعا امکانش نبود ...
الان دوباره سرد جوابشو بدم یا عادی ؟ ( دوست دارم ارتباطمو باهاش قطع کنم چون دختری هست که خسیس هست و همش انتظار داره من جاش حساب کنم یا اسنپ بگیرم و همیشه هم برگشتنی که با داداشم میومدم خونه خودش میگفت میشه منو برسونید ؟( بعد ی روز باباش میخواست بیاد دنبالش من واقعا شرایطش نبود که خانوادم بیاد دنبالم ، تعارف کرد تا برسونیمت منم بعد از اصرارش گفتم که مسیرتون کج نمیشه ؟ گفت که نمیتونم دروغ بگم چرا میشه ( گفتم خب عیب نداره اگه میشه ما رو هم برسونید 😂)