ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
اره خدا بخوادفعلا شغل ندارم ۲۴ سالشه حالا شغلش و دقیق نمیدونم باید با خودش حرف بزنم یکی فقط معرفی کر ...
از من این حرفو داشته باش
تا دستت تو جیب خودت نرفته به ازدواج فکر نکن
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
و اینکه سن این آقا کمه مرد برای ازدواج حداقل ۲۷ سال باید باشه مردا همینجوری بچه هستن چه برسه ۲۳ ۲۴ اینا که اصلا اونم برای زندگی !
توی روز بیا اینجا ببین چند درصد خانومها مشکل اصلیشون پوله و اینکه درآمد ندارن
همین کامنت پربازدید رو بخونی متوجه میشی پول شاید خوشبختی نیاره اما عامل ۹۹ درصد مشکلاته
شما ام سنس نداری جوونی کن