2777
2789
عنوان

آرایش کردن

445 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنین.حقیقتش من لبم بزرگه و گشاد چشام درشت بینی م خیلی کوچک بگین چه رژلبی بزنم که بهتره یا لبو کوچکتر نشون بده من که دیگه بلد نیستم ایقد امتحان کردم

مردم ژل میزنن گنده شه 

تو میخای چیزی بزنی کوچیک شه😆

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کرم پودر که میزنی اطراف لبت رو هم بزن بعد رژ بزن و یکم داخل لبت باشه از لبت نزنه بیرون. رژ خیلی براق یا روشنم نزن

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
منم لبام بزرگ و  ولی هر رژی میزنم خیلی قشنگ میشه همه فک میکنن ژل زدم لجم در میاد☹☹☹☹

خوشبحالت من اصلا لب ندارم یدونه خط هست کلا😞😞😞

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
خوشبحالت من اصلا لب ندارم یدونه خط هست کلا😞😞😞

بچه های منم به شوهرم رفتن اونا اصلا لب ندارن اصلاا هااا ولی چون لب های من خیلی بزرگه ژنم قوی بوده نزاشته کامل کامل به اونا بره لباشون گوشتی کوچولو در اومده😂😂😂😂نه خط اونا نه گنده گی من