2777
2789
عنوان

اول سالی وقهر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 22 پست
اینکه بزنی تو سره خودت و اون عیدتونم خراب شه نمیگم تقصیر تو بودا فقط میگم دم عیدی یکیتون کوتاه میومد ...

یه امشب نیست که هرشبه من تهنابچه رومیخابونم بلندمیشم شام یه کرده ام رومیخوزم یامیزروجمع میکنم امااون حتی نمیگه برم بچه زوبگیرم غذابخوره

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=55909946]بابا بیکاری دنبال دعوایی انقدر به این حردا منت کشی نکنید شام نمیخورد به جهنم خودت میرفتی میخوردی بزا ...[/Q

حرصم ازاین میگیره که تانزاشتم بره داروخونه یهوقاطی کرد

منم وقت نکرده بودم ابروهامو بردارم در حد ی ربع سریع تمیزشون کردم شام خونه مادرشوهرم بودیم انقدر غر زد که نگو حالا اونا منتظر ماهم که نمیمونن شامشونو میخورن .بعد تو گاراژش سگ نگه میداره میخواست بره غذا بریزه برای اونا گفتم دیر شده گفت پس چرا ابروهاتو برمیداشتی دیر نشده بود منم با خنده گفتم ابروهای من واجب تره یا سگ.اونم گفت خب معلومه سگ.خیلی بیشعوره تو راه انقدر باهاش دعوا کردم حالم ازش بهم میخوره میخواستم خونه مامانشم نرم دیرم زشته.گفتم به بابات میگم جی گفتی انقدر التماس کرد که نگم.منم گفتم تا آخر عید فرصت میدم ردشون کنی برن.حیلی بیشعوره.حیف عمر که پای مرد حروم بشه

منم وقت نکرده بودم ابروهامو بردارم در حد ی ربع سریع تمیزشون کردم شام خونه مادرشوهرم بودیم انقدر غر ز ...

مردداریم تامرد

بعضیاشون بیشعورن مث این شوهرمن

آخ که چقدراحمقه