2777
2789
عنوان

اول سالی وقهر

432 بازدید | 22 پست

شوهرم ازغروب میگه برم داروخونه برای دخترمون که تب داره شیاف استامینوفن بگیرم ولی پنج تاتوخونه داریم وتازه گرفتم منم گفتم نه لازم نکرده

داشتم بچه رومیخوابوندم میوه وآجیل خوردوخوابید منم رفتم بیدارش کنم برای شام کلی دعواراه انداخت ودعوام مردمنم یکی زدم توسرش یکی هم توسرخودم وگفتم ببین روزعیدی چیکارم میکنی خاک توسرمن که نیام توروبیدارکنم

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی واقعا

حالا واقعا لازم بود؟

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

منم از دیروز تا الان دعوا داشتم.اون خیلی سعی میکنه آرومم کنه و نرم باشه ولی من.....دلم خیلی گرفته😭

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ماهم یکم دعوای خیلی خفیف کردیم موقع از مهمونی اومدن ولی الان اشتی کردیم

خداروشکرکه آشتی کردین من بیچاره نه ناهارخوردم نه شام نه صبحونه فقط یه سیب خوردم باچهارتاکیوی

چی لازم بود؟؟؟

اینکه بزنی تو سره خودت و اون عیدتونم خراب شه نمیگم تقصیر تو بودا فقط میگم دم عیدی یکیتون کوتاه میومدین ی امشبو

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
چرا زدی تو سرش😐😐😐😐😐

بهش میگم پاشوشام بخوریم برام جفتک میندازه

بابامنم آدمممممممم ازصب پای دخترمم که میدونه چقدربهونه گیره 

یعنی شبم به همدم احتیاج ندارم به یکی که باهاش حرف بزنم