2777
2789
عنوان

لکه بینی

57 بازدید | 7 پست

ده روز مونده ب پریودی لکه بینی دارم 😭 الان من چیکار کنم استرس شدید گرفتم کسی میدونه از زخمه یا چیه درمانش رو بگید دکتر ها عینه ماست نگا میکنن هیچی نگفتن فقط سونو ازمایش معاینه کرد دید زخمه  التهاب مزمن هم دارم ولی دارو ننوشت 

دارین میشید پیش قاعدگی نیست؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ده روز مونده ب پریودی 😭

مجرد هستین؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اره از تخمک گذاری نیس

شاید از تخمک گذاری و یا دلایل دیگه باشه به دکتر مراجعه کنین

شاید از تخمک گذاری و یا دلایل دیگه باشه به دکتر مراجعه کنین

دکتر نگا کرد گفت زخم داری ولی دارو ننوشت هر چی ازمایش گرون بود رو نوشت جواب رو بردم قرص نداد هیچی نداد