2777
2789
عنوان

بینی عملیا بیاید😫

203 بازدید | 33 پست

چه مدت از عمل تون میگذره؟

راضی هستید از عمل یا نه؟

بعد ۲ ماه اوضاع ورم تون چجوری بود در حدی بود که بشه بیرون تو خیابون رفت و مردم شاخ در نیارن از ترس؟😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به مردم چه ربطی داره

بلاخره وسط صورته دیگ حوصله نگاه هاشون رو ندارم

شما عمل کزدید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اگه زیاد ورم داری آمپول بزن

کورتون منظورته؟

بلاخره وسط صورته دیگ حوصله نگاه هاشون رو ندارمشما عمل کزدید؟

نه  والا بینی من بزرگه نگاه بد هم کنن واسم مهم نیست فعلا پولشو ندارم و کنار اومدم باهاش

قد بلند عامل بد بختی🥲

راکوتان بخور واسه ورمت و حتما آمپول بزن تا زود ورمش بره

دکتر گفته راکوتان تا سه ماه ممنوعه 

آمپول هم خیلی ریسکه 

نه والا بینی من بزرگه نگاه بد هم کنن واسم مهم نیست فعلا پولشو ندارم و کنار اومدم باهاش

ای کاش منم عقل شمارو  داشتم عمل نمیکردم 

دکتر گفته راکوتان تا سه ماه ممنوعه آمپول هم خیلی ریسکه

من زدم اصلا ریسک نبود گلم درد داره ولی ورمش زود می‌ره اگه دکترت وارد باشه که هیچ مشکلی نداره دختر خالم همش میزد دماغش شده اندازه نخود 

برای من داره ۸۰ روز میشه که جراحی کردم 

ورم بینیم زیاد بود یکماهی میشه دارم راکوتان استفاده میکنم خیلی ورمش کم شده و فقط نوک بینیم گردیش مونده و زمان میبره تا کلا ورمش بخوابه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...