یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمالگرا نباش کسی که دو روز ۱۵ ساعت میخونه بقیه هفته یک ساعت از کسی که هر روز ۵ ساعت مبخونه عقب تره
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
لطفا درگیر رتبه و شغل اینا نشو تو صدتو بزار بقیشو بسپار به خدا مطمین باش بهترین نتیجه رو میگیری بعد کنکور اونقدر وقت داری درباره رتبه اینا فکر کنیی
زمان بندیتم خوبه فقط ادامه بده حتی روزایی که حال نداری خسته ایم خداقل 4 5 ساعتو بخون
موفق بشی گل ختر
صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه