elena00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 692 عنوان یه سوال 57 بازدید | 7 پست برای ثبت نام زمین مسکن ملی برای متاهلین اگر زن زمینی به اسمش باشه ولی مرد نباشه میتونیم ثبت نام کنیم ؟یا شرطش نداشتن زمین برای دو طرف هست ؟ 1404/06/04 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 3068 اگه به اسم یه طرف باشه یه وام میدن ولی اگه ۳ دنگ ۳ دنگ باشه به جفتون وام زوجین میدن دو برابر خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
elena00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 692 اگه به اسم یه طرف باشه یه وام میدن ولی اگه ۳ دنگ ۳ دنگ باشه به جفتون وام زوجین میدن دو برابر نه منظورم وامنیست میخوام بدونم که من زمین به اسمم هستولی همسرم نه میتونیم از طریق اون مسکن ملی ثبت نام کنیم یا نه چون من زمین اسمم هست
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 3068 نه منظورم وامنیست میخوام بدونم که من زمین به اسمم هستولی همسرم نه میتونیم از طریق اون مسکن ملی ثبت ... باید به اسم کسی باشه که زمین به نامش خب خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
elena00 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 692 باید به اسم کسی باشه که زمین به نامش خب عزیزم مسعله وام نیست مسعله اینه میتوینم ثبت نام کنیم یا ن
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 3068 عزیزم مسعله وام نیست مسعله اینه میتوینم ثبت نام کنیم یا ن عزیزم میخوای ثبت نام کنی دقیقا برا چی؟ خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 3068 اون طرحی که تو میگی من شنیدم باید هر دو زمین نداشته باشن و البته ۳ تا فرزند داسته باشین دیگه اطلاغی ندارم خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی