2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 30 پست
وای خودتو بدبخت میکنیااااااااا نه تنها خودت بلکه بچهات ، خودتو نجات بده و عقدو کنسل کن.

ببچه ندارم که فکر میکنی من برم سر اون زندگی خاک برسر وقت دارم به بچه آوردن فکر کنم خورم از چاه انداختم تو چاله

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببچه ندارم که فکر میکنی من برم سر اون زندگی خاک برسر وقت دارم به بچه آوردن فکر کنم خورم از چاه انداخ ...

هنوز دیر نیست بخدا دستی دستی خودتو بدبخت میکنی

خانوادت قرار نیست جای تو ، زندگی کنن با همچنین مردی و خانوادش ، اگه حرفی هم میزنن حرفاشون برات بی اهمیت باشه تا یکی صد برابر بهترش پیدا بشه

وقتی میدونی اینجوریه و میخوای عقد کنی خودت داری خودتو بیچاره میکنی بعدا هیچ گله ای ب هیچکس نمیشه کرد

خانوادت هرکاری هم بکنن تهش باز خانوادتن

برو با مشاور حرف بزن

خودتو بیچاره نکن

ححرف پودر و مادر پیچوندن خانواده برای رفتن بیرون با آقا این همه حرف هایی که خوردم و قراره تا آخر. عم ...

اینهمه ادم تو همین نینی سایت هستن که تا لحظه اخر رفتن و جدا شدن حتی با بچه. خیلیا بعد از عقد فهمیدن که طرف خیانتکاره خدا خیلی دوست داره که زودتر فهمیدی همه ادما یه سری اشتباهات دارن هنوز دیر نیست

همین ادمایی که میگی موقعی که مشکلی پیش میاد برات پشتتو خالی میکنن خیلیا پشتوانه مالی ندارن حتی خانوادشون هم پشتشون نیس و نمیتونن طلاق بگیرن نهایتا چندماه حرف از خانوادت میشنوی . رد کن بره یه ادم بهتر میاد بهتر از اینه یه عمر حسرت بخوری بخدا انقد ادم دیدم که میگفتن اگه خیلی چیزا از شوهرشون زودتر میفهمیدن باهاش ازدواج نمیکردن کلا مجرد میموندن. هنوز دیر نیس اشتباه نکن

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

همه اینا نشونس شکر خدا زود فهمیدی تمومش کن عزیزم حتی اگر روز عروسیت به اشتباهات پی بردی یه تاکسی بگیر و برگرد خونه پدریت

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

اگه میتونی طاقت بیاری بهت خیانت کنه و باعث مریض شدنت هم بشه اره حتما چرا که نه

منظورم اون خیلیا که گفتین ، بودن کسایی که با وضع مالی عالی شوهرشون بازم پشیمون باشن که ازدواج کردن؟

منظورم اون خیلیا که گفتین ، بودن کسایی که با وضع مالی عالی شوهرشون بازم پشیمون باشن که ازدواج کردن؟

اره یکی هست که خیلیم دوسش دارم ادم خوب و مهربونیه توی بقیه تاپیکا هم دیدم که صحبت میکردن و وضع مالیشون هم خوبه

@برفیسابق‍  با اجازتون بی ادبی نباشه که تگتون کردم ❤️

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز