تررررنج مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 94 عنوان وام ازدواج 1404 از کدوم بانک بگیرم 77 بازدید | 8 پست سلام دوستان کسی هست که به تازگی خودش یا از اقوام وام ازدواج گرفته باشند؟میخواستم بدونم از کدوم بانک اقدام کنیم سریع تر بهمون وام میدن کسی اطلاع داره 1404/06/04 | 16:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ooozxcvbnmooo عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 11690 من قبل عید گرفتم ملی 40 روزه وامم رو دادن چندتا ضامن میخواست؟
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 13257 چندتا ضامن میخواست؟ من بابام حسابش گردش مالیش زیاد بود همون خودش شد ضامن در غیر اینصورت دو تا ضامن میخوان
قاصدکم1106 عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 3013 ما مسکن بودیم بالای یکسال تو نوبت بودیم🤣 یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️ دعای فرج 🧡 اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
تررررنج مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 94 من قبل عید گرفتم ملی 40 روزه وامم رو دادن خیلی خوب بوده به این زودی بهتون دادن ، بستگی به شهرمحل زندگی هم داره ؟
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 13257 خیلی خوب بوده به این زودی بهتون دادن ، بستگی به شهرمحل زندگی هم داره ؟ نمیدونم شاید بستگی داشته باشهاره نامزدم نوشت سپه زودتر هو ثبت نام شد مال من چون سایتش رو له خاطر شلوغی بسته بودن یکم دیرتر ثبت نام شد نامزدم بعد از 6 ماه ندادن تا جدا شدیم مال من 2 ماه یا 40 روز دادن بهم
منصورشونم عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2 سلام خوبین کسی امسال وام ازدواج گرفته ببینیم کدوم بانک بزنیم زودتر میشه من بانک رسالت تازه باز شده زدم اما پرسیدم میگن ۸ ماه طول میکشه حداقل