2777
2789
عنوان

ویژگی های شخص مورد نظر ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست

به جز ویژگی های ظاهری:چهره دلنشین(برای من فاکتور مو خیلی مهمه)قد و اندام  متناسب.

دست و دلباز بودن،خوش اخلاقی و محترم بودن

به جز استقلال مالی استقلال فکری مهمه

سلامت روان داشته باشه مهمه 

و برای شما دوست عزیز امیدوارم از همه جهات همه چیز عالی و روی روال پیش بره🌹

سپاس یزدان دختری ایرانی‌ام🌹

به جز ویژگی های ظاهری:چهره دلنشین(برای من فاکتور مو خیلی مهمه)قد و اندام متناسب.دست و دلباز بودن،خو ...

عزیزدلم خیلی لطف کردی راهنماییم کردی😍❤️

فدای محبتتون مرسی❤️😘

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم

یه سوال پوستی داشتم🫠

یه فوم شستشوی خوب واسه پوست مختلط و مستعد جوش ولی حساس میتونی بهم معرفی کنی؟ برای استفاده روزانه میخوام و لایه بردار نباشه و ملایم و در عین خوب تمیز کنه منافذ رو

این فومی که همیشه میخرم کلا نیست شده🤧

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
سلام عزیزمیه سوال پوستی داشتم🫠یه فوم شستشوی خوب واسه پوست مختلط و مستعد جوش ولی حساس میتونی بهم معر ...

سلام قشنگم 

من خیلی شرمنده ام که دیر جواب دادم از صبح دارم دنبال پیامتون میگردم ولی اصلا بین نوتیف ها نبود🙏🏻❤️ 

شوینده حلزون تیام . خیلی ملایمه و اصلا پوست رو دهیدراته نمیکنه و روی پوست های حساس هم اثر بد نمیذاره و‌ کاملا سیفه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام قشنگم من خیلی شرمنده ام که دیر جواب دادم از صبح دارم دنبال پیامتون میگردم ولی اصلا بین نوتیف ها ...

قربونت عزیزم

اینی که معرفی کردید ناموجود بود🥲🤧

البته قبلا به اسنس حلزون کوزارکس حساسیت دادم یکم از ترکیبات حلزون میترسم🥲

من شوینده فومی ملایم هیمیش رو سفارش دادم. بنظرتون خوبه؟

همون که نوشته all clean green foam

یه تونر تسکین دهنده خوبم بهم معرفی میکنید؟ به جز آنوا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
قربونت عزیزماینی که معرفی کردید ناموجود بود🥲🤧البته قبلا به اسنس حلزون کوزارکس حساسیت دادم یکم از ت ...

منم به محصولاتی که اسم حلزون روشونه حساسیت دارم ولی این شوینده اصلا شبیه بقیشون نیست و حساسیت نمیده😁

اره شوینده ای که گرفتی عالیه 👌🏻. خیلی ملایمه مشکلی ایجاد نمیکنه . 

اتفاقا تا گفتی تونر من آنوا اومد به ذهنم😅آنوا رو خیلی دوسش دارم بهترین تسکین دهنده برای خودم همین تونر آنوا بوده . 

غیر از آنوا تونر برنج آیم فرام - تونر مدی کیوب هم خیلی خوبن و تسکین دهنده و ضدالتهابن و پوست رو هم ابرسانی میکنن. 

منم به محصولاتی که اسم حلزون روشونه حساسیت دارم ولی این شوینده اصلا شبیه بقیشون نیست و حساسیت نمیده� ...

مرسیییی عزیزم

ممنون که باحوصله جواب میدی❤️

یه سوال دیگم بپرسم😁

یه مدته کرم سنتلا کازدباها رو به عنوان مرطوب کننده استفاده میکنم راضی ام

آبرسانم آمپول آبرسان اسکین ۱۰۰۴ عه. دوست داشتم بعدا سرم آبرسان ایزنتری رو استفاده کنم. بنظرتون سرم خوبی هست؟

یه سوال دیگم بپرسم😁یه مدته کرم سنتلا کازدباها رو به عنوان مرطوب کننده استفاده میکنم راضی امآبرسانم ...

ایزنتری که محصولاتش همشون ابرسانی خوبی دارن . 

سرم هاش محشره و ابرسانی طولانی مدت داره . 

ولی کرم هاش مدل مویس کرم ابرسانش جوش زا هست . 

رفیق باز، مشروب و سیگار، تعهد از نظرش چیه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ایزنتری که محصولاتش همشون ابرسانی خوبی دارن . سرم هاش محشره و ابرسانی طولانی مدت داره . ولی کرم هاش ...

سلام عزیزم خوبین میشه یه آبرسان قیمت مناسب معرفی کنید ک عمقی آبرسانی کنه وضدجوش باشه

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
ایزنتری که محصولاتش همشون ابرسانی خوبی دارن . سرم هاش محشره و ابرسانی طولانی مدت داره . ولی کرم هاش ...

خب شکر

میترسیدم سرمش جوش زا باشه

سلام عزیزم خوبین میشه یه آبرسان قیمت مناسب معرفی کنید ک عمقی آبرسانی کنه وضدجوش باشه

سلام قشنگم🩷

آبرسان نوآکنه - رویوال - درماتیپیک عالی هستن .