2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست
آره والله من دخترم خسته م کرده چیزی بهش ندی جیغ وگریه

من دومی ک آوردم هم مشکلات بارداری داشتم هم سنم میخاستم بیشتر نشه بر اون اساس آوردم اینقد باهم درگیر میشن یکماه مسافرتم دهنم سرویس کردن

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدن شماست شما باید تصمیم بگیرید! خیلی ببخشید حدس میزنم شوهری که یه بچه ده ماهه داره میگه یکی دیگه هم بیاریم احتمال زیاد فقط خرج بچه رو میداده این مدت وگرنه پای شب بیداریاش نبوده... والا یکی از همکاری آقای من یادمه قبل بچه دار شدنش روزی ده بار میگفت من سه تا بچه میخوام ولی الان که اولین بچه ش 7ماهشه اینقدر پابه پای زنش شب بیداری کشیده که 12کیلو وزن کم کرده 😬😅بچه ش کولیکیه... میگه تا این یکی بزرگ نشه دوباره بچه نمیخوایم

فقط در یک صورت میتونی همچین توصیه ای کنی ک خودت تجربه کنیوگرنه فاصله سنی کم فقط درحال جنگ باهمن

دیدم دیگه عزیزم خالم بچه هاش یسال فاصله دارن خالم اصلا پشیمون نیست شاید یمدت  باهم دعوا کنن ولی الان که بزرگ شدن سرشون خیلی باهم گرم میشه الان منو خواهرم نه سال فاصله داریم همش تو دعواییم ولی الان میگم اگه فاصله سنی مون کم بود خیلی بهتر میشد مامانمم باهام موافقه

دیدم دیگه عزیزم خالم بچه هاش یسال فاصله دارن خالم اصلا پشیمون نیست شاید یمدت باهم دعوا کنن ولی الان ...

بازم میگم

به دیدن و تجربه بقیه نیست

فقط درصورتی ک خودت تجربه کنی میتونی این پیشنهاد بدی.

بازم میگمبه دیدن و تجربه بقیه نیستفقط درصورتی ک خودت تجربه کنی میتونی این پیشنهاد بدی.

والا چرا عصبانی میشی عزیزم 

ولی توهم راست میگی ولی اگه همسرش هم انرژی اینو داشته باشه که کمکش کنه تو نگهداری بچه ها خوب میشه 

بدن شماست شما باید تصمیم بگیرید! خیلی ببخشید حدس میزنم شوهری که یه بچه ده ماهه داره میگه یکی دیگه هم ...

نه جانم متاسفانه و بد بختانه شغل شوهرم حوریه که می‌ره اداره خونه اومدنی عین جنازه ها میاد نای حرف زدن نداره چه برسه کمک کنه بهم