2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 26 پست
حالا یکم خود دار باش ذوقت رو‌کنترل کن به کارهات برسی 😅

بیچاره خیلی دم رفتن التماس و اصرار که بیا با هم بریم. و واقعا هم حضور من اونجایی که میخواست بره واجب بود. ولی چون فرصت تنهایی برام پیش نمیاد دکش کردم رفت. الان عذاب واجدان هم دارم علاوه بر خوشحالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کردی این مشکلت رفع شد؟

من همسرم خیلی بداخلاق بود تایپکا ی اولمو ببین حتما 

دست بزن بددهن شکاک بددل 

دوسال باهاش ساختم درست مشد افسردگی گرفته بودم رفتم برای طلاق ۴ ماهی ازش دور بودم کشمکش های طلاق و.. ک دیگ ب غلط کردن افتاد برگشتم اخلاقش باهام خوب شد منم دیگ وابستش شدممم . قبلا افسردم کرده بود اصلااا متنفر بودم ازش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
منم وقتی بابام می‌ره همینجوری میشم نمی‌دونم چرا بابامو دوست دارم ها

بحث دوست داشتن نیست اصلا حضور مرد توخونه ی جوریه😂😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
آره دقیقا مرد باید صب بره شب بیاد چیه هی تو خونه چپیدن

عذاب وجدان میگیرم چون اونجایی که رفت منم باید میرفتم ولی به قول معروف دکش کردم. خیلی هم اصرار میکنه تو هم بیا چرا نمیای و ازین سوالا و من خیلی خسته میشم حتی از جواب دادن بهش. چه برسه بخوام باهاش برم