2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
اگه زنه خیلی مظلوم باشه و تحت ظلم کسی نباید بهشون یه مشورت بدهفکر کن خدای نکرده خواهرت مظلومه و تو ز ...

شایدم مظلوم نیست و شوهرشو دوسداره و از شرایطش راضیه درصورتی مشورت میدم و کمکش میکنم که خودش ازم بخاد یا بگه یکیتون با شوهرم حرف بزنین 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

داداشت باید ب خودش بیاد و خودش ی کاری کنه 

طولانیه ولی بخون 

برادر دوستم (علی)هم همینطور بود با این تفاوت ک علی کارمند بانک بود و زنش (رویا)خانه دار و هر چیزی میخواست براش مهیا میشد رویا دختر روستا بود و شهر ازدواج کرده بود ۲۰روز روستا بود ۱۰روز خونه شوهر ۲۵روز روستا بود ۵ روز شهر 

اصلا این زن بند نمیشد تو خونه خودش .همون ۵روز هم ک شهر بود ناهار و شام یا خونه دوستاش بود یا خونه دختر خاله و...

علی اوایل خیلی مدارا میکرد میگفت تازه عروسه عادت نداره بعد ک بچه دارشدن و نوزاد ۳روزه فوت میکنه بازم میگه افسردگی داره بزار تو حال خودش باشه بهش پول میده ک با دوست و فامیل بره مسافرت. دوتایی باهم میرن کیش و شمال مسافرت خیلی باهاش راه میاد تا چندسال این روال زندگیش میشه طوری ک خونه رو گند برمیداره لباسا نشسته ظرفا کثیف خونه همیشه کثیف و کپک زده 

ی روز ک رویا میخواست بره روستا علی چمدون بهش میده میگه رفتی دیگه نیا و میخوام طلاقت بدم و مهریه تو کامل میدم این زندگی نیست ک برا جفتمون درست کردی  رویا بهش میگه چون بچه دار نشدم میخوای طلاقم بدی؟؟؟علی میگه شکر خدا بچه نداریم ی نگاه ب خونه زندگیت بکن آیا اینجا جای بچه س ؟؟؟رویا برو خونه مادرت ب حرفم فکر کن اگه تونستی خودتو عوض کنی زن زندگی بشی بسم الله و گرن تو رو ب خیر و منو ب سلامت 

دیگه خلاصه رویا بعد از چند مدتی میاد سر خونه زندگیش 

کم کم خونه شو تمیز میکنه  والان ۲تا پسر داره  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته ناگفته نمونه زن برادر منم فوقالعاده چرکوعه 

ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی تا خودت ب چشم نبینی درک نمیکنی. خونه شده مدرسه موشا همه چیز رو جویدن از فرشو مبل گرفته تا پتو رخت خواب و لباس و کفش و دمپایی 

گاز و قسمت آشپزخونه ک اصلا غیر قابل توصیفه از چرک 

گردو غبار  هم ی لایه خاک نشسته ک اگه راه بری رد پات باقی میمونه مثل روی برف توی سالن 

خونه ش ۲۰۰متره ماشاالله 

گوشه های دیوار و حتی گوشه های روی زمین تا عنکبوت بسته شده 

اگه زنه خیلی مظلوم باشه و تحت ظلم کسی نباید بهشون یه مشورت بدهفکر کن خدای نکرده خواهرت مظلومه و تو ز ...

هرچقدم که مظلوم باشه دیگه با ما که میتونه درد و دل کنه هرموقع تقاضای کمک کرد حتما بهش کمک میکنم در غیراینصورت میشه دخالت چ بسا زندگیش بدتر بشه

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

شایدم مظلوم نیست و شوهرشو دوسداره و از شرایطش راضیه درصورتی مشورت میدم و کمکش میکنم که خودش ازم بخاد ...

فعلا طبق صحبتهای اسی بنا را مظلومیته طرفه

راستش من راهم فرق داره ببینم چه خواهرم و چه برادرم مظلومند و اذیت می‌شند آگاهشون میکنم .

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
گزارش بزن براش لطفا

معلومه که میزنم

اصلا حق نداره اینطوری صحبت کنه وقتی بهش مربوط نیست

دهن دریده ان اینا

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
من پاک کرده میخرم تو بشین پاک کن باشماام صحبت نکردن نظرررررر همه یکی نیست

این خشم از کجا میاد؟ 

من میگم نظر درست بده

من و مامانم اصلا توی زندگی برادرام دخالت نمیکنیم 

مامانم حتی هوای عروسهاش رو بیشتر از پسراش داره

ولی انگار داری همذات پنداری میکنی با عروسشون

اقایان گرامی درخواست ندید

اتفاقا از رو تنبلی بود عزیز من منم مظلومم ولی کلا روز اول گفتم خط قرمزم دخالت طرفینه چون دونفر عاقل ...

من کامنت های شما رو که دیدم 

رگ بگم گفتم یااینکه خانوم دروغ میگه که شوهرش اینقد پشتش

یا یه کار بزرگی برای شوهرش کرده

میشه کمی بیشتر از رفتارت تو خلوت باشوهرت بگی که ماشالا اینجوری پشتته؟

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

اتفاقا از رو تنبلی بود عزیز من منم مظلومم ولی کلا روز اول گفتم خط قرمزم دخالت طرفینه چون دونفر عاقل ...

یعنی شما از طرف خودت تلاشی برای اصلاحش و بهتر شدنش نمیکردی؟

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
این خشم از کجا میاد؟ من میگم نظر درست بدهمن و مامانم اصلا توی زندگی برادرام دخالت نمیکنیم مامانم حتی ...

من خشمی اصلا تووجودم نیست و افرین ک هوای عروستون رودارید من کلا بادخالت مخالفم و کسی تو زندگیم دخالت کنه ادمی میشم ک فکرشم نمیکردن ی روزی ازم ببینن 

عزیزمن شما اگر ی کم فکر کنی میبینی نظررر همه مثل هم نیست و ادما مثل هم فکر نمیکنن منم باکسی هم ذات پنداری نکردم الانم شما نظرات گران بهاتو برای اسی بذار و بقیشم نگه دار برای زندگی خودت چون اصلا ادمی نیستم ک بخام انرژی بذارم کسیو‌قانع کنم یا کسی منو قانع کنه روزت خوش

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

هرچقدم که مظلوم باشه دیگه با ما که میتونه درد و دل کنه هرموقع تقاضای کمک کرد حتما بهش کمک میکنم در غ ...

من بابام خیلی مظلومه .مامان من خوبه

ولی با توجه به شناختی که دارم ازش اگه مامانم اذیتشم میکرد ب

پیش خانوادش درد و دل نمی‌کرد.

من کامنت های شما رو که دیدم رگ بگم گفتم یااینکه خانوم دروغ میگه که شوهرش اینقد پشتشیا یه کار بزرگی ب ...

فداتشم بخدا قسم ک دروغی نیست چون خیلی از صبوریام دید چون با بیکاریش ساختم از خانوادم گذشتم باهاش ازدواج کردم تنهای تنها عروسی نگرفتم طلا نخریدم با وام ازدواجم مغازه زدیم خودم پنج سال در مغازه میرفتم بعدم کم اوردیم جمع کردم شوهرم دوسال بیکار بود و چیزایی ک اصلا قابل گفتن نیست خانوادش هزار بار ازمن دوروغ گفتن فهمید ک دوروغ بوده واز اون موقع من شدم تموم زندگیش 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»