2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
خیلی خیلی رو داره با عروس پرو چطور یرخورد نیکنید

عزیزم میدونم نگرانید و واقعا زنداداش ناحق ورومخی دارید ولی داداش شما تو خود فاجعه اس واقدامی نمیکنه پس گوشکشی شما شاید یه مدت کوتاه روش تاثیر داشته باشه دوباره برمیگرده به روال قبل پس بزاریدش به حال خودش ماهم همچین سمی تو خانواده داریم ولی کاری از دست کسی برنمیاد 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

همه کامنتا از دید عروسا بود.همه گفتن دخالت نکن

حالا اگه مرد اینجوری بود،

مایحتاج خونه نمیخرید،

تیپ میزد می‌رفت بیرون،

زن و بچش تو‌خونه تنها میذاشت یا چیزای دیگه

اونوقت مادر زن خواهر حق دخالت داشتن🤨

اونوقت همه میگفتن به مادرت و‌پدرت بگو شوهرتو جمع کنن😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینایی که اینجا میگن ول کن دخالت نکن ولله اگه گناه نبود میگفتم خودشونم اینجورین....

آخه ادم چه طور میتونه بمونه و ببینه برادرش پسرش یا جگرگوشه اش با این وضع زندگی کنه چه طور میتونه ببیته برادرزاده هاش ول باشن تو این دنیای امروز که تو خونه هم امنتیت تدارن بچه ها

والا من جای شما بودم تا خالا هزار باره یه کاری کرده بودم شاید اون برادر کم عقله شاید نادانه مگه میشه ولش کرد

والا از هر چی زنداداش دیگه حالم بهم میخوره

واقعا هر کی زنداداش خوب داره خدا دوسش داشته

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

چشمات ندید بهم گفت حروم زاده؟؟

مه که نمیبخشمت بابت نفرینی که به پدرم کردی 

من حرومزاده رو در جوابت گفتم

تو شروع کردی

جوابم گرفتی

نمیبخشم و راضی نیشتم

خدا هست الکی آدم هارو نفرین میکنی

به نظر من چون پای خواهر شوهر اومده وسط اکثراً جبهه گرفتن ولی اگر مثلاً استارتر می‌گفت همسایمون اینطوررفتاری داره ، بچه ی دوساله تنها می‌ذاره 

کسی نمی گفت دخالت نکن بلکه همه می گفتن به شوهرش بگین به پدر و مادرش بگین و کمک می کردن...

استارتر عزیز اگر واقعاً میدونید برای بچه ها خطر داره حتما با احترام با عروستون صحبت کنید ...

همه کامنتا از دید عروسا بود.همه گفتن دخالت نکنحالا اگه مرد اینجوری بود، مایحتاج خونه نمیخرید، تیپ می ...

منم میگم بر عکس بود میگفتند خودت نمیتونی خانوادت باهاش صحبت کنند یا تو دلشون میگفتند چرا خانواده دختر می‌بینند دخترشون مظلومه و اذیت میشه بی تفاوتند و آگاهش نمیکنند

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بخدا قسم من همسرم دوسال بیکار بود اجازه ندادم کسی بهش بگه بالا چشمت ابرو چون دوتاادم بزرگیم عقل داذیم خودمون باید مشکلمونو حل کنیم بعد از دوسال همه چی درست شد و الان همسرم بهترین کاررو داره و بهترین موقعیت اجتماعی رو من ن خانوادم میذارم دخالت کنن ن خانوادش

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

مشخص پدرت دختالت گر امثال پدرت که گند میزنن به زندگی ها خدا بکش شون همه راحت شن

چه افکار چندش اوری داری شما

خوبه به پدر و مادر شمام همچین حرفیو بزنن؟! ای بابا زشته

اگر نمیتونین تحمل کنین وارد تاپیک نشین

خودازاری دارید؟! 

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
بخدا قسم من همسرم دوسال بیکار بود اجازه ندادم کسی بهش بگه بالا چشمت ابرو چون دوتاادم بزرگیم عقل داذی ...

خب شما حتما مظلوم نبودی و همسرتم از رو تنبلی بیکار نبوده شرایطشو نداشته

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
خب شما حتما مظلوم نبودی و همسرتم از رو تنبلی بیکار نبوده شرایطشو نداشته

اتفاقا از رو تنبلی بود عزیز من منم مظلومم ولی کلا روز اول گفتم خط قرمزم دخالت طرفینه چون دونفر عاقل باید برن سمت ازدواج 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»