2777
2789

ازدواج با عشق کار آسونیه چون همه چی دست هورمونهاست

مهم اینه بعدش این عشق رو حفظ کرد

و این جز با عق ممکن نیست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج با عشق کار آسونیه چون همه چی دست هورمونهاستمهم اینه بعدش این عشق رو حفظ کردو این جز با عق ممک ...

همه چیز دست هورمون هاست؟ فکر نکنم اره بخشیش هست ولی به نظرم موضوع پیچیده تره ولی اره عقل هم طبیعتا باید باشه 

از کلمه عشق نفرت پیدا کردم بالای ۲۰ سال باعشق مثلا ازدواج کردم از بیرون همه به به میکنن ولی از درون بلایی نبوده سرم نیاورده باشه خیلی خستم دیشبم دعوامون شد سه  تا انگشتام پاره شدن هنوز خونریزی دارن اینم از عشق همش چرته اینقدر گریه کردم هنوز چشام‌پف داره از دیشب 

باحس عجیبی .باحال غریبی دلم تنگته 🫂 پر از عشق و عادت بدون حسادت دلم تنگته🫂

۱۵ .۱۶ .الان ۳۷ سالمه .بخدا ربطی به سن نداره من خیلی عاقل بودم که تا الان این زندگی رو نگهداشتم 

با عشق یا بی عشق؟ سنتی؟البته شایدم اونا مثل شما باشن همه از دور فکر کنن همه چی خوبه شاید اینجوری باش ...

چی بگم دلم پر درده .بیخیال 

[QUOTE=393102789]مادرم هم تقریبا مثل شماست البته بیشتر از ۳۰ ساله ازدواج کرده الان ۵۱ سالشه [/QUOTE. اینکه خودت انتخاب کنی و بخاطر بچه هات فقط تحمل کنی خیلی درده .تازه به زندگی دلگرم شده بودم دیشب سر دیر اومدنش دعوامون شد و من آسیب دیدم از دیشب فقط میگم خدا کنه بمیره من راحت شم‌

همه چیز دست هورمون هاست؟ فکر نکنم اره بخشیش هست ولی به نظرم موضوع پیچیده تره ولی اره عقل هم طبیعتا ب ...

باور کن دست هورمون هاست همین که بعد خطبه عقد اون عشق آتشینه میخوابه یعنی هورمونیه... عشق تازه بعد ازدواج هست که معنا پیدا میکنه... در دوران قبل ازدواج ادم سعی میکنه بهترین ورژن خودش رو نشون بده مثلا در دوران آشنایی همسر من اونقدر آن تایم بود باهم قرار بیرون میذاشتیم راس ساعت حاضر می شد، ماشینش همیشه تمیز، لباساش اتو کشیده، خوشبو، اهل گشت و گذار و کوه و طبیعت و ...

و من با دیدن هر کدوم از اینا چشمام و قلبم اکلیلی می شد بعد ازدواج یادم نمیاد یکبار سر موقع جایی حضور پیدا کنه؛ ماشینش همیشه کثیف، کوه نمیره و .... 

و یک ورژن دیگه ازش رو می بینم ورژنی که خودشه سعی نمیکنه بهترین باشه خود واقعیشه، و من همچنان دوسش دارم ولی اکلیلی نمیشم دلم غنج نمیره میدونی چرا چون اطمینان دارم که دیگه مال خودمه میدونم ساعت 9 شب بشه قرار نیست دیگه ازش جدا بشم اونم همین حس رو داره حس دوس داشتن نه اون حس آتشین که به خاطر هورمون ها بود و به شدت به شدت زیبا و دوست داشتنی بود

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم