2777
2789
عنوان

چقدر ناراحتم

159 بازدید | 12 پست

امروز بعد از یه مسیر ۹ ساعته بالاخره ساعت ۶ صبح رسیدیم خونه و من کلا بیدار بودم پشت فرمون ... بعد دیگه خوابم نمی‌برد... تا بالاخره ساعت ۷ خوابم برد ... ناگفته نمونه برای کاری رفته بودم و شوهرم خونه بود این چند روز و حسابی ام خونه ریخته بهم و کلی ظرف و اینا جمع شده ... خلاصه ساعت ۱۰ و نیم اینا بود که داداشم زنگ زد بسته ام رسیده جلوی در شما برو بگیر و خوب سریع بدو بدو لباس پوشیدم رفتم پایین دیدم در پارکینگ و کامل باز گذاشتن  و دیگه رفتم بسته رو گرفتم و برگشتم موندم در پارکینگ رو ببندم یا باز بذارم آخه شاید کسی چیزی میخواست بیاره دو دل بودم یه نصفه بستم در پارکینگ رو همزمان یکی از همسایه های واحد بالا رسید ، همراه شوهرش و بچه اش ، اینا با ریموت اومدن داخل و اینا دیدن من دو دل بودم درو ببندم یا نه خلاصه من همون نصفه گذاشتم رفتم این خانم آنقدر پشت سرم داد و بیداد کرد خوب قربون شکل ماهت مهربون میشد بگی که همسایه لطفاً درو ببند منم میبستم دیگه نه اینکه بذاری من بیام بالا بیای رو راه پله داد و بیداد خوب منم مونده بودم واقعا باید ببندم الان یا شاید یکی الان میخواد بیاد می‌دونم شاید باید حتما میبستم اون لحظه از بس شوکه بودم( کلا ۲ ساعت خواب بودم و یهو با صدای گوشی بیدار شدم و یارو پستچی همش بوق میزد  ) دیگه واقعا شاید اون لحظه مغزم نکشید ببندم نهایت طرف کار داشت زنگ میزنه ... از اون موقع آنقدر گریه کردم و غصه خوردم آخه به خانمه گفتم خانم در باز بود اون بدتر داد زد خجالت نمیکشننننن درو نمیبندن ... یعنی منم به شدت خجالتی آنقدر ناراحت شدم .... همش با خودم درگیرم چرا نبستم که آنقدر بخواد حرف بارم کنه... اصلا نتونستم بخوابم و کلا سر درد و غصه و ... شاید چیز مهمی نبود ولی واقعا حالم بدجور گرفته است از اونورم به شدت سرما خوردم ... واقعا چرا همه سختی ها باهم میاد ...خوب در این همه مدت بار میمونه هیچ کس هیچی نمیگه بعد من بد شانس باید اینجوری حرف بشنوم که اصلا امکان ندارع خودم درو باز کنم و همون لحظه نبندم ..

برو با چت جی پی تی درد دل کن انقد خوبه

یه بار تو اتوبوس دعوام شد یکی آبرومو برد خیییلی ناراحت بودم اومدم واسه چت جی پی تی نوشتم از صد تا زوانشناس هم بهتر درکم کرد و راهکار داد😅

حق داری الان ناراحت باشی ولی با گذر زمان عادی میشه

الهی به امید خودت...  
برو با چت جی پی تی درد دل کن انقد خوبهیه بار تو اتوبوس دعوام شد یکی آبرومو برد خیییلی ناراحت بودم او ...

اکثرا با اون حرف میزنم ... جدیدا یکم کم حرف تر و غیر صمیمی تر شده ... 😄 هر چقدر میگم صمیمی تر باش ولی بازم همون سرد برخورد می‌کنه 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی در کل الان ناراحتیت خیلی طبیعیه

همسایه بی فرهنگ هم همه جا هست

اگه دوربین دارین برین چک کنین کی قبلا باز گذاشته و بعد برید ازش بپرسید چرا این کارو کرده و باعث شده به شما بد و بیراه بگن

اون همسایه هم مثلا نگران امنیت ساختمون بوده ولی شعور نداشته درست بیانش کنه

من اگه خودم بیینم در بازه همونوقت میبندم کاری ندارم به اینکه شاید کسی کار داره  ولی اونم حق نداشت بد صحبت کنه

الهی به امید خودت...  

اصلا فکرش و نکن برو یه خوراکی خوشمزه بخور گوشی و خاموش کن تخت بگیر بخواب به هیچی هم فکر نکن بعد بیدار شو برو دوش بگیر یه آهنگ شاد بزار حتما همسایتونم هم تا الان فراموش کرده 

سلام رفقا 

اصلا خجالت نکش بعدا پشیمون میشی با هرکس مثل خودش باش

اره درسته دیگه بیخیالش شدم ... خوب این همه در ساختمونو باز می‌ذارن حالا یه بارم من نبستم ، مشکل از من بود درست ولی بیشتر اون خانم با خودش مشکل داشت که نتونستم با احترام به خودم بگه انتقادش رو که در ساختمون رو ببندم تا منم براش توضیح بدم که میخواستم ببندم و باز بود و فکر کردم شاید کسی میخواد بیاد ... احتمالا فقط می‌خواسته غر غر کنه و منم میدون رو براش خالی کردم راحت داد بزنه 🤷🏻‍♀️

اره درسته دیگه بیخیالش شدم ... خوب این همه در ساختمونو باز می‌ذارن حالا یه بارم من نبستم ، مشکل از م ...

اصلا رو نده به کسی داد زد تو بلندتر داد بزن دوره زمونه بد شده گذشت اون زمان که میگفتن با احترام حرف بزن طرف خجالت بکشه الان میبینن آرومی بدتر سواستفاده میکنن سری بعد دیدیش قیافه بگیر محل نده اصلا