2777
2789
عنوان

چجوری ازش بپرسم🤔

117 بازدید | 14 پست

سلاممم. خوبین؟

پنجشنبه عقد دوستمه، ۱۷ ۱۸ ساله با هم دوستیم و خیلی خونه هم رفت و آمد داریم.

واسه مراسمش منو دعوت کرده ولی نمیدونم خانوادم هم دعوتن یا ن.

چطوری ازش بپرسم؟

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

اینم بگم که احتمال خیلییی زیاد، عروسیش ی شهر دیگه س.

انگار داره اینجا ی مراسم میگیره که فامیلای خودش بیان، واسه عروسیش، خانواده همسرش باشن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع دعوت چی گفت 

بیا یا با خانواده بیاین

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

۱۸ سال دوستی هنوز روت نمیشه بپرسی دعوتش براش خود شخص شماست یا به همراه خانواده🙂

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

بگو عزیزم دعوت با خانوادست یا فردی؟ 

من خانوادم روز عقد نیستن اگه دعوت خانوادگیه بگم کنسل کنن

(اینطوری معذبم نمیشه اگه دعوتش فردی بوده باشه) 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بگو عزیزم دعوت با خانوادست یا فردی؟ من خانوادم روز عقد نیستن اگه دعوت خانوادگیه بگم کنسل کنن(اینطوری ...

👍🏻دقیقا 

بعدم به احتمال زیاد تنها دعوتت کرده وگرنه اگه خونوادتم بودن حتما اسمی ازشون میاورد موقع دعوت