2777
2789
عنوان

همسایه آزاری

308 بازدید | 17 پست

من چندسالی هست که تو خونه عموم مستاجر هستم. و خونه دو طبقه هست و هر چقدر که خونه دیگه رو اجاره دادند من هم همون مقدار هرسال پرداخت کردم فقط به من لطف کردند و گفتند تا وقت خونه دار شدم میتونید اینجا بمونید اما طبقه دیگه رو دوسالی هست به خانواده ۳ نفره اجاره دادند که سال اول خیلی اذیتم کردند اما من دلم نیومد به عموم چیزی بگم و مجدد قراردادشون رو تمدید کردند اما این آزار و اذیت ها تا حدی شد که پشت سرم تو درو همسایه حرف میزد هرچی از خونمون میشنید یا هرکاری میکردیم به همه میگفت و اصلا آرامش اعصتب برام نذاشت این خانم. چند باری تو درو همسایه دادوهوار راه انداخت که چرا برای بچه ات دوچرخه خریدی آورده تو کوچه بجای درس خوندن و سره کار رفتن بچه ات رو ببر با دوچرخه اش تو پارک بازی کنه تا بچه های ما نبینند. من سال آخر دکترا هستم و خیلی فشار درس و کار رو دارم تحمل میکنم اذیت های این خانم یه طرف. امسال عمو از من پرسیدند که اگر اذیتت میکنه بلندشون کنم من باز دلم نیومد که آواره بشند و دنبال خونه. از طرفی آرامش خودم و بچه هام گرفته شده .واقعا تو دوراهی سختی هستم. شما جای من بودید چیکار میکردید؟

خدایا مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چرا نگی ؟ این دیگه چه مدلشه 😐 حتما بگو به عموت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دوسال فداکاری کافیه

دِین خودتو ادا کردی

از اینجا به بعد اون باید نون دل خودشو بخوره

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
وااا عزیزم از چی خجالت میکشیخیلی رک و راست بگو اذیتمون میکنهحالا اون مستاجره میدونه خونه ای که میشین ...

بله میدونه ولی باز اذیت هاش ادامه داره. مثلا اگر شوهرم پای تلفن با کسی صحبت میکنه صداش یکم بلند باشه فرداش تو درو همسایه پر میشه که ما داشتیم دعوا میکردیم.همه جا گفته من بچه ام نمیذارم با بچه های اینا دوست باشه چون مادرشون سرش تو درس و کاره و وقت برای تربیت بچه نداره. کاری کرده هیچ بچه ایی با بچه های من دوست نمیشه

خدایا مرسی  
کسی که شعور نداره حقشه اواره بشه شاید یاد بگیره تو خونه بعدی حد خودشو بدونه

دقیقا یکی از دوستانم میگفت هرچیزی بهایی داره و بذار با این اتفاق بفهمه هر جای دیگه هم رفت سرش تو زندگی دیگران نباشه

خدایا مرسی  
دقیقا یکی از دوستانم میگفت هرچیزی بهایی داره و بذار با این اتفاق بفهمه هر جای دیگه هم رفت سرش تو زند ...

شما با این رفتار که دلتون بسوزه و خودتون اذیت بشید به بچه هاتون یاد میدید که مطالبه گری نکنید از حقتون بگذرید و این باعث میشه در اینده بچه هات هم اذیت بشن خیلی راحت اعتراض کن و با یه خداحافظی ارامش رو واسه خودت بیار