2777
2789

اول مایعات شفاف و خنک:آب جوشیده خنک‌شده یا آب معدنی

کمی آب برنج (آب کته)،چای کم‌رنگ شیرین (نه پررنگ)

محلول ORS (از داروخانه بگیری عالیه)

وقتی تونست مایعات رو نگه داره:نان تست یا تکه‌ای بیسکویت ساده،برنج سفید نرم،سیب‌زمینی آب‌پز،موز رسیده (خیلی برای اسهال خوبه)،سوپ سبک (مثلاً آب مرغ با کمی برنج و هویج)

شیر، لبنیات پرچرب، غذای سرخ‌کردنی، خوراکی شیرین یا نوشابه‌ای، میوه خام ترش فعلا نده بهش

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدم

منبع کتاب بحارالانوار 

و هزاران جای دیگه گفته شده

بعدم مگه خلاف شرع کرده بوده که هی تهمت تهمت میکنین

حالا این حرف من تو چن تا کتاب گفته شده ولی سند شما برای اینکه بگید دروغه چیه 

🦁☀️

تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدممنبع کتاب بحارالانوار و هزاران جای دیگه گفته شدهبعدم مگه خلاف شرع کرده ...

اصلا چنین چیزی وجود نداره 

اگه مطالعه کنین نوشته که ازدواج  حضرت علی با حضرت ام البنین ۱۵ سال بعد از شهادت حضرت زهرا است

خلاف شر نیس اصلن وصیت حضرت فاطمه بوده

اینکه میگین دو روز بعد از شهادت حضرت زهرا بوده رو منطورمه

منبع ؟من مطالعه کردم گفتم که بحار الانوار که معتبر هم هست

ازدواج حضرت علی با حضرت زهرا سال دوم قمری بوده  و سال سوم قمری اما حسن که فرزند بزرگ بودن به دنیا اومدن و حضرت ابوالفضل فرزند بزرگ حضرت ام البنین و حضرت علی بودن سال ۲۶ قمری بوده و از اونجایی که زود بچه دار میشدن ائمه و جلوگیری از فرزند آوری در اسلام که توسط خداوند منع شده و باعت کم شدن روزی میشه هیچ موقع اهل بیت همچین کاری نمیکردن

ازدواج حضرت علی با حضرت زهرا سال دوم قمری بوده و سال سوم قمری اما حسن که فرزند بزرگ بودن به دنیا او ...

بعدم این حرفا چه ربطی به بحثمون داره

فرزند اوری چه ربطی به فاصله دو ازدواج علی داره

🦁☀️

کتابش الان در دسترسم نیستولی حتما با سرچ یا پیدا کردن پی دی. افش میتونید ببینید

هر سایتی اطلاعاتش درست نیس و قوم یهود درصدد این هستن که اهل بیت رو زیر سوال ببرن 

اینکه گفته شده بعد دوروز ازدواج کردن این میخواد اینو نشون بده که حضرت علی ناراحت نبودن از شهادت حضرت زهرا و ... یه همچین چیزایی و گرنه 

در روایات گفته شده که هنگامی که حضرت علی متوجه میشن که حضرت زهرا هنگامه مرگشونه حضرت علی فاصله مسجد تا خانه رو که چند قدمی بیشتر نبوده و رو چند دفعه می افتن زمین چون تاب و توان در زانوهاشون نبوده کی ؟ حضرت علی خیبر شکن مردی به چنین قدرتنمدی این چنین بشه دو روز بعد ازدواج میکنه؟؟؟

هر سایتی اطلاعاتش درست نیس و قوم یهود درصدد این هستن که اهل بیت رو زیر سوال ببرن اینکه گفته شده بعد ...

دیگه جوابتونو نمیگم مگه اینکه منبع بیارید

ضمنا بحارالانوار سایت نیست کتاب معتبر هست از علامه مجلسی

🦁☀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز