2777
2789
عنوان

داداشم برای دخترم پول واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 70 پست
کار دخترت خیلی بده که به بقیه میگه براش پول بزننمن بودم پول برادرمو پس میدادم و میگفتم بچه م اشتباهک ...

آفرین همه گفتن ایرادی نداره داییشه ولی بچه همینطوری عادت میکنه فکر میکنه میتونه از همه پول قبول کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه حس میکنم برادرم بگه ما براش چیزی فراهم نمیکنیم

اصلا طرز فکرتون درست نیست

آدم دوست داره هدیه بگیره

هدیه گرفتن از کسی به معنی این نیست که آدم خودش نتونسته بخره یا توان مالیشو نداشته

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

داییشه دلش خواسته بده چی میشه مگه فقط زنگ بزن تشکر کن

تشکر کرد ازش 

میگه به بابامم چیزی نگو😐

برای آنچه اعتقاد دارید ایستادگی کنید؛ حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد🇮🇷

آفرین همه گفتن ایرادی نداره داییشه ولی بچه همینطوری عادت میکنه فکر میکنه میتونه از همه پول قبول کنه

من حس کردم خود دختر گفته که پول میخوام و یه سری حرفا زده که منتظر پیام واریزی بوده، و خب اگه اینجوریه که خیلی بده

یاد میگیره هی از بقیه پول بخواد

درصورتی که باید یاد بگیره خودش خرج خودشو دربیاره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
😂😂داداش من یهو میگه شماره کارتتون بدید پول واریز کنم براتون

چه خوب قدرشو بدونید  

دای های  ما تازه اگه خاله هام و مامانم  گفتن ارثمون میخایم تهمت ناموسی میزنن و بد وبیراه میگن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

دخترت چند سالشه ؟ چی گفته به برادرتون که پول واریز کنه ؟

۱۵ سالشه 

گفته کارت بابامو برداشتم اونم گفته خودم برات پول میزنم

تشکر کرد ازش میگه به بابامم چیزی نگو😐

عزیزم اینکه دخترتون گفته باشه پول میخوام با اینکه خودش داده باشه متفاوته اگه خودش داده باشه نیازی به برخورد نیست فقط تشکر کنید

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

منم واسه خواهرزادم لباس میخرم می‌فرستم.یا وسایل دخترونه

دوهفته پیش اومده بودن خونمون از شهرستان بهش پول دادم گفتم واسه خودت هر چی دوست داشتی بگیر.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خب دخترتون چیزی گفته به داییش ؟ یا خود دایی خواسته هدیه بده؟

این فقط گفته کارت بابام رو برداشتم 

داداشمم گفته خب شماره کارت خودت بده برات پول بزنم 

این فقط گفته کارت بابام رو برداشتم داداشمم گفته خب شماره کارت خودت بده برات پول بزنم

بعیده فقط همچین حرفی بوده باشه😁

شما خیلی چیزا رو دارید پنهان میکنید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch