2777
2789
عنوان

داداشم برای دخترم پول واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده مگه.. دلش خواسته به بچه خواهرش یه چیزی بده

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

کار دخترت خیلی بده که به بقیه میگه براش پول بزنن

من بودم پول برادرمو پس میدادم و میگفتم بچه م اشتباهکرده پول خواسته دیگه هرچقد گف پول میخوام لطفا براش نزن

برای دخترتم نمیدونم چندسالشه ولی یه کار پاره وقت پیداکن خودش پول دربیاره 

اگه ۱۴ سال به بالا داره حتما اینکارو بکن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اشکالی که نداره داییشه بالاخره خواسته هدیه بده ولی به نظرم شما باید به دخترتون یاد بدید به چیزی که بهش میدید قانع باشه و به کسی شماره کارت نده که تازه یه روز منتظر پیام واریزی باشه . دلم خواست جواب درستی نیست 

چند سالس دخترت؟

اگه نوجون باید پس بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
داداشت دایی من نمیشه اخه دایی های ما فقد ارث مادرمون بالا کشیدن

😂😂داداش من یهو میگه شماره کارتتون بدید پول واریز کنم براتون 

برای آنچه اعتقاد دارید ایستادگی کنید؛ حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد🇮🇷