2777
2789
عنوان

موسسه ماز

5077 بازدید | 34 پست

از مرداد ثبت سفارش کردم هنوز بسته م به دستم نرسیده ! هرچی مسیج میدم ب پشتیبانی الان یه هفته س جواب نداده ! 

زنگ میزنم به موسسه شون یه کاری کردن نتونی ارتباط بگیری از ۱۱ صبح تا الان نتونستم وصل شم.. 

واقعا واسشون متاسفم این موسسه خیلی روش حساب باز کرده بودم ولی افتضاحه خیلی عصبی ام الان یک ماهه عقب افتادم از درسم من جزوه مو میخوام ..

بچه ها شما ازشون سفارش گرفتین ؟ کی بدستتون رسیده؟

بله دقیقا منم ۳_۴ هفته ای از ثبت سفارشم میگذره

هر روز تماس میگرفتیم ۱ ساعت پشت خط بودیم آخرش یا به پیغامگیر وصل می‌شدیم یا میگفتن امروز می‌فرستیم

الان بیشتر از ۴۰ جلسه از کلاس ها عقب افتادم؛ خدا لعنتشون کنه

با پول ما QB ها رو چاپ کردن واسه همین تا امروز جزوه دستمون نرسیده 

هزار بار زنگ زدم به پشتیبانی پیام دادم به خود ماز زنگ زدم و پیام دادم اصلا جواب نمیدن 

نون شون رو میزنن تو خون کنکوری میخورن بعدم میگن ما به فکر کنکوری ها هستیم 

این اگر اسمش دزدی و کلاهبرداری نیست چیه ؟؟ 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توعم دیگه زیاد شلوغش کردیدکترام با مریضیه منو تو پول درمیان لابد؟

پس چجوری مول درمیارن ؟! آدم سالم میره پیش دکتر ؟!

مافیای بزرگ کنکور این و چند نفر دیگه آن نوش جونشون ما که مشکلی نداریم ما شغلمون یه چیز دیگه است کارمون یه چیز دیگه است نیاز به پول بقیه هم نداریم

در ازای پولی هم که میدیم داریم خدمات میگیریم

ولی میفهمی ۱ ماهه جزوه نفرستاده یعنی چی ؟!

از قصد فایل کامل جزوه ها رو تو سایت نمیزنن خب بچه عصبی میشه بخواد تکه تکه بده چاپخانه براش چاپ کنن

میگه جهنم و ضرر ۲ برابر چاپخانه پول میدم فقط جزوه زودتر دستم برسه دیگه دنبال چاپ جزوه نباشم

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

بله دقیقا منم ۳_۴ هفته ای از ثبت سفارشم میگذرههر روز تماس میگرفتیم ۱ ساعت پشت خط بودیم آخرش یا به پی ...

این واسم تجربه شد که اولین و اخرین بارمه... لیاقتشون همینه دزدکی از تلگرامو اینور اونور جزوه و کلاسارو اوکی کنیم .. پول میدیم بهشون قانونی ولی اینا با اعصاب و تایم ما بازی میکنن

پس چجوری مول درمیارن ؟! آدم سالم میره پیش دکتر ؟!مافیای بزرگ کنکور این و چند نفر دیگه آن نوش جونشون ...

میرم تو سایت نوشته بدلیل جابجایی انبار ارسال ۱۴ روز کاری ! الان سفارش من یک ماهه تو وضعیت ارسال به انبار قرار گرفته، چجوری ادم دیوونه نشه ازین کاراشون

از مازمارکت سفارش دادی؟بسته مارو تو بله پیام دادن کدشو فرستادن بعد چندروز ساعت یک به دستمون رسید ۱۱ ماه قبل

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

از مازمارکت سفارش دادی؟بسته مارو تو بله پیام دادن کدشو فرستادن بعد چندروز ساعت یک به دستمون رسید ۱۱ ...

اره دیگه از سایت مازمارکت سفارش دادم الان یک ماهه که بسته م تو ارسال به انباره.. 

واسه شما از ثبت سفارش تا رسیدن به دستتون چقد طول کشید؟

اره دیگه از سایت مازمارکت سفارش دادم الان یک ماهه که بسته م تو ارسال به انباره.. واسه شما از ثبت سفا ...

یادم نیست دقیق حدود ۲۰ روز فکر کنم من بار اول که QB سفارش گرفتن زدم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

میرم تو سایت نوشته بدلیل جابجایی انبار ارسال ۱۴ روز کاری ! الان سفارش من یک ماهه تو وضعیت ارسال به ا ...

واقعا 

من همیشه میدادم چاپخانه ؛ اگر میدادم چاپخانه با هزینه پست پیشتاز و سیمی تمام جزوه ها نصف قیمت ماز در می اومد

فقط چون مجبور بودم ۲ سری سفارش بدم از ماز گرفتم که همه رو تو یه سری داشته باشم که اشتباه کردم 

این واسم تجربه شد که اولین و اخرین بارمه... لیاقتشون همینه دزدکی از تلگرامو اینور اونور جزوه و کلاسا ...

واقعا 

آفرین 

میرم تو سایت نوشته بدلیل جابجایی انبار ارسال ۱۴ روز کاری ! الان سفارش من یک ماهه تو وضعیت ارسال به ا ...

ببین روزی ته من سفارش دادم ننوشته بود ارسال از ۲۵ ام 

نوشته بود ارسال ۲_۴ روز کاری

چند روز بعد نوشت ارسال از ۲۵ ام 

بعد رفتم تو سفارشم دیدم نوشته ارسال تا ۱۴ روز کاری 

یعنی باید تا ۸ ام شهریور منتطر بمونیم اگر نیاد یعنی بی شعورترینن

یکماه و نیم واسه یه جزوه و ۵_۴ میلیون تومان پول دادیم آخرشم باید ۲ ماه منتطر یه جزوه بمونیم

به خدا اگر از آمازون خرید کرده بودم تا الان پیک پیاده هم آورده بود رسیده بود دستم 😐