2777
2789

امر کنید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امر کنید

سرور مایی

دوست عزیز چند وقته صفرا برداشتین و ایا مشکلاتی در گوارش براتون پیش اومده مثلا رنگ مدفوع و سایر عوامل مدفوع ؟؟؟؟؟؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
بفرمایید

دوست عزیز چند وقته صفرا برداشتین و ایا مشکلاتی در گوارش براتون پیش اومده مثلا رنگ مدفوع و سایر عوامل مدفوع؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟و اینکه تهوع ندارید من یکساله ندارم ولی مدت چند ماهه گوارش هی به هم میریزه و تهوع هرروز

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
بپرس عزیزم

دوست عزیز چند وقته صفرا برداشتین و ایا مشکلاتی در گوارش براتون پیش اومده مثلا رنگ مدفوع و سایر عوامل مدفوع؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟و اینکه تهوع ندارید من یکساله ندارم ولی مدت چند ماهه گوارش هی به هم میریزه و تهوع هرروز

دوست عزیز چند وقته صفرا برداشتین و ایا مشکلاتی در گوارش براتون پیش اومده مثلا رنگ مدفوع و سایر عوامل ...

من خودم صفرا دارم گلم 

این خیلی طبیعیه

چون صفرا ذخیره نمیشه مستقیم میره تو روده و باعث میشه مدفوعتون چرب باشه یا روشن تر بشه یا دفع مکرر داشته باشین

یکی دو ماه اول این چیزایی که گفتین طبیعیه 

بیشتر ادامه داشت یه دکتر گوارش برین

یه چند مدتی اسیداورسودئوکی کولیک مصرف کن اگه حالت رفلاکس داری قشنگم ببین بهتر میشی دو وعده شام و ناهار پنج میلی گرم به  ازای هر کیلوگرم در یک وعده مصرف 

من خودم صفرا دارم گلم این خیلی طبیعیهچون صفرا ذخیره نمیشه مستقیم میره تو روده و باعث میشه مدفوعتون چ ...

من چاقم شدم 😭😭😭یکساله کیسه ام برداشتن ولی مشکلات گوارشی دارم 

ممنونم بابت توضیحات کاملتون

2790
2778
2791
2779
2792