2777
2789
البته من چون تعداد انگشت شماری جلو مامانم گریه کردم اگه ببینه دارم گریه میکنم به بچه های میگه ولش کن ...

خوش به حالت بیچاره اونم حق داره اشک من دم مشکمه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مگه اهل کجایید

خب این بگم شناخته میشم ولی فقط یه دونه امام زاده داره که اونم می بندن اکثرا باز نیس جز یه روز که یهویی باز میکنن

اسی با تاپیکت خودمو چشم زدم😔

وقتی تاپیکتو خوندم به خودم گفتم خداروشکر من خیلی وقته گریه نکردم انقدر حالم خوبه و یهویی دلم گرفت و یاد بدبختیام افتادم و اشک تو چشمام جمع شد

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

اسی با تاپیکت خودمو چشم زدم😔وقتی تاپیکتو خوندم به خودم گفتم خداروشکر من خیلی وقته گریه نکردم انقدر ...

ای بابا من گریم نگرفته ولی برا بعد راهنمایی خواستم الان با حرف تو گریم گرفت تازه اسی می تونن کمک کنم مشکلت حل بشه

ای بابا من گریم نگرفته ولی برا بعد راهنمایی خواستم الان با حرف تو گریم گرفت تازه اسی می تونن کمک کنم ...

شرمنده عزیزم که ناراحتت کردم

ان شاءالله انقدر شاد بشی که دیگه گریه نکنی

اسی با تاپیکت خودمو چشم زدم😔وقتی تاپیکتو خوندم به خودم گفتم خداروشکر من خیلی وقته گریه نکردم انقدر ...

برا بچه ها جوک تعریف کن چند نفر بیار جلو هر جلسه سوال هایی بپرس که یکمی از سطح کتاب بالاتره جزوه  بده بهشون هم برا خودشون خوبه هم ازت حساب می برن با تجربه دوازده سال دانش آموزی ولی خب ببین خودت چه راه حلی داری

شرمنده عزیزم که ناراحتت کردمان شاءالله انقدر شاد بشی که دیگه گریه نکنی

نه عزیزم این چه حرفیه

برا بچه ها جوک تعریف کن چند نفر بیار جلو هر جلسه سوال هایی بپرس که یکمی از سطح کتاب بالاتره جزوه بد ...

باشه ممنون عزیزم 

نکات خوبی گفتی 

البته بچه ها اصلا جنبه ندارن جوکی چیزی بگم دستم میندازن و کلاس میره رو هوا دیگه نمیشه ساکتشون کرد

خیلی اذیتم می‌کنند 

تو کلاس واقعا مظلوم و تنهام

دانش آموزهای بدی دارم

باشه ممنون عزیزم نکات خوبی گفتی البته بچه ها اصلا جنبه ندارن جوکی چیزی بگم دستم میندازن و کلاس میره ...

نه جوک خنده دار منظورم چیز های جالب هی داستان تفسیر چیزایی که جالبه مشتاق تر میشن