2777
2789
عنوان

نمایندگی کلاس

88 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم میخوایین نماینده شین به همه چیز دقت کنید بابا بعضیا شورش و در میارن اصلا برنامه ریزی بلد نیستن سلیقه هم بعضیا ندارن البته بلا نسبت نماینده های خوب که واقعا تلاش میکنن .....من و یه خانمی نماینده بودیم اون شماره کارتش و داد برا روز معلم پول جمع کنیم .....گفتیم دلخواه...نزدیک چهار تومن جمع شد من نماینده کلاس دوتا بچه هام بودم پول کلاس بعدی رو من جمع کردم چون تنها بودم .....پولی که دست من بود هم چهار تومن بود دو میلیون سکه خریدم دو تومن هم پذیرایی با هزینه خودم هم بادکنک و برف شادی خریدم اون خانمه رفت یه کیک و به تعداد آبمیوه و چند تا بادکنک خرید برای هدیه هم یه سینی استیل خرید مادرا از من شکایت کردن منم سال بعد اصلا نماینده نشدم دیدم بعضیا میگن نفری آنقدر با اینکه وقتی من بودم به دلخواه بود و تاکید میکردم یک پک سیب پرتقال شکلات بزارن .......پارسال هرچی گفتن بیا گفتم اصلا و ابدا

من  هفت ساله نماینده ام کلاس بچه هام . هر سال خود مادرا بهم رای میدن ولی یه سالی دو نفره شدیم واقعا بهم سخت گذشت خیلی نرم و قاطع برخورد کردم تا ختم بخیر شد خدا رو شکر . به نظرم دو پادشاه در یه اقلیم نگنجند حتی اگر در حد یه چیزی مثل نمایندگی کلاس باشه 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مردم قدر نشناسن‌

اره با این که تو کارت اون ریختن بهم گفتن شما نماینده ها پول واسه خودتون برداشتین یکم سینی خریدین حالا هرچی گفتم من دخیل نبودم میگفتن تو بی مسئولیتی منم کنار کشیدم زنه به تنهایی همشون و بدبخت کرد یه چیز  بد سلیقه بود که خدا داند

من هفت ساله نماینده ام کلاس بچه هام . هر سال خود مادرا بهم رای میدن ولی یه سالی دو نفره شدیم واقعا ...

منم پنج سال بودم همیشه تنها بودم پارسال زنه گفت منم هستم تازه بود گفتیم باشه گند زد منم بهم برخورد دیگه گفتم برا کلاس شما اصلا نمیشم 

منم پنج سال بودم همیشه تنها بودم پارسال زنه گفت منم هستم تازه بود گفتیم باشه گند زد منم بهم برخورد د ...

متوجه حرفت میشم . واقعا جز مسئولیت و دردسر چیزی نداره اگر علاقه به کار برای بچه ها نباشه و احترام والدین رو نداشته باشی دیگه اصلا انگیزه نمیمونه واسه ادم 

متوجه حرفت میشم . واقعا جز مسئولیت و دردسر چیزی نداره اگر علاقه به کار برای بچه ها نباشه و احترام وا ...

منم فقط برای بچه هام درخواست دادم سال اول بعدش مامانا خودشون گفتن من قبول کنم ولی بعضی از مادرا نیش زبون میزنن بعضیا عکس گرفتم برم چاپ کنم ببینم چنده مثلا نفری ۲۰ میشد میگفتم بدید عکس بدم چند روز حالم بد شد پیام داده بودن چیه فقط از بچه خودت عکس گرفتی منم همرو ارسال کردم گفتم برو چاپ کن خانمه اول گفت ببخشید منم محل ندادم از چتاشون عکس گرفتم تو گروه مامانا فرستادم 

منم فقط برای بچه هام درخواست دادم سال اول بعدش مامانا خودشون گفتن من قبول کنم ولی بعضی از مادرا نیش ...

عجب آدمایی بودن 😐