2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا جواب بدید

169 بازدید | 17 پست

بعد زایمان چه زمان به بعد میشه قرص ضد بارداری مصرف کرد و اینکه اگه پریود هم نشی باید قرص مصرف کرد و اینکه چه مارک قرصی بهتر که کمتر چاق کننده  باشه ممنون میشم جواب بدید الان شاید نتونم جواب کامنت ها رو بدم ولی حتما  میبینم 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد زایمان باید قرص شیردهی مصرف کنی حتما دکترت برات مینویسه توی نسخه آخر. وقتی هم که اولین پریود رو شدی میتونی آیودی بذاری که راحت باشی از ریسک بارداری

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخوای ب فنا بدیش

وا 

تا وقتی ک شیر پاک میدی ب بچه پریود نیستی باردار نمیشی 

اما تا پریود شی اگ رابطه داشته باشی باردار میشی اگ میخوای بچه دار نشی دوباره باید قرص بخوری 

من خودم همینجوری کردم 

خدایاشکرت ❤

من بعد زایمانم تا ۴ ماه پریود نشدم اما دوستانم ۷ ماه اینا

چقدررررر خوب 

من تا چهل روز خون ریزی داشتم 😐😐😐

بعد چهل روز خون ریزی 

ماه ب ماه طبق روال گذشته پریود شدم

شما چند روز بعد از زایمان خون ریزی داشتین؟

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
چقدررررر خوب من تا چهل روز خون ریزی داشتم 😐😐😐بعد چهل روز خون ریزی ماه ب ماه طبق روال گذشته پریود ...

طبیعی زایمان کردم بعد از زایمان تا ۴۰ روز خونریزی داشتم بعد ک قط شد پریود نشدم تا ۴ ماه 

الانم باردارم ولی چون دوقلوعه سز میخوام شم

خدایاشکرت ❤