2777
2789
عنوان

کارنامه دخترم

108 بازدید | 7 پست

ما امسال شهرمون نبودیم که کارنامه دخترم رو بگیریم

بعد الان رفتم تو سایت یه عکسی میاد میخوام ببینم با توجه به این قسمت الان افتاده یا نه ؟

پارسال یادم نیست بود یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیاره میگه موقتا غیر فعال هست آها یعنی حتما درسی رو افتاده؟

رفتم تو سایت مال پسرمو چک کردم ببین وقتی میخوای وارد بشی باید بزنی کارنامه  ضمن سال شما احتمالا زدی تابستانه که اینو برات اورده بزن ضمن سال اونجا کارنامه کل سال هم هست اگرم نمیدونی چه جوری بزن گوگل سرچ کن همه مراحل رو اموزش داده 

رفتم تو سایت مال پسرمو چک کردم ببین وقتی میخوای وارد بشی باید بزنی کارنامه ضمن سال شما احتمالا زدی ...

نه از ضمن سال هم زدم نمیدونم چرا نیاورد

توی قسمت کاربری اینو دیدم بعد یه قسمت بعد این هست که دوازدهم و اینا نمیدونم این مال همه هست یا درسی رو افتاده

برا پسر من کارندمش هست خب از خودش بپرس

خودش نمیدونه میگم که کارنانه نرفتیم بگیریم فقط کارنامه دروس نهایی رو تو سایت دیدیم که نیافتاده بود اگه داخلی ها رو افتاده باشه

خودش نمیدونه میگم که کارنانه نرفتیم بگیریم فقط کارنامه دروس نهایی رو تو سایت دیدیم که نیافتاده بود ا ...

میتونی بری مدرسه بگیری کارنامه رو روزای زوج هستن زنگ بزنی هم میگن بهت