2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و چقدر سخت هست بین این دو راهی و انتخاب

سختی و آسونیش بر میگرده به ذات دیگه اگه ذات داشته باشی انتخاب معرفت چندان سخت نیس...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

چرا اونا که همش منفعت رو انتخاب می کنند یا هر قیمتی هیچ اتفاقی براشون نمیفته

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

سختی و آسونیش بر میگرده به ذات دیگه اگه ذات داشته باشی انتخاب معرفت چندان سخت نیس...

فکر میکنی اسونه ، مثال میزنم مثلا کارمند هستی و سر برج قراره به حقوق بدن ، رییس بهت میگه شما اگه امکانش هست حقوقت رو نگیر بده به خانم فلانی مشکل داره ، اینجا انتخاب بین معرفت و منفعت ، معرفت میگه بده مشکل همکارت حل بشه ، منفعت میگه حقوق خودت هست خودت نیاز داری ، این یک مثال بود گاهی انتخاب های سخت تر هست 

آقا هستم 

خیلی بهم اسیب زد دوباره هم میزنه

اخه جدیدا خوابشو دیدم نمیدونم چی کار کنم 

کاش خدا کمکم می کرد خسته شدم .. بخدا نمی کشم کسی رو ندارم همینجوری سردرد دارم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چرا اونا که همش منفعت رو انتخاب می کنند یا هر قیمتی هیچ اتفاقی براشون نمیفته

چه اتفاقی مثلا اینجا کارما ک نداره فقط منفعت طلبی و به اصطلاح لاشی بودن طرفو میرسونه وگرنه آدمی حق انتخاب داره 

فکر میکنی اسونه ، مثال میزنم مثلا کارمند هستی و سر برج قراره به حقوق بدن ، رییس بهت میگه شما اگه امک ...

خب کی میاد این کارو بکنه حق خودته با گرفتن حقوق خودت شما بی معرفتی نکردی ولی میتونی در صورتی ک نیاز نداشته باشی به رفیقت قرض بدی اونو میگن معرفت ....

خب کی میاد این کارو بکنه حق خودته با گرفتن حقوق خودت شما بی معرفتی نکردی ولی میتونی در صورتی ک نیاز ...

نیاز نداشتی و دادی یعنی معرفت یا در اوج نیاز دادی یعنی معرفت؟

آقا هستم 

خب کی میاد این کارو بکنه حق خودته با گرفتن حقوق خودت شما بی معرفتی نکردی ولی میتونی در صورتی ک نیاز ...

نیاز نداشتی و دادی یعنی معرفت یا در اوج نیاز دادی یعنی معرفت؟

آقا هستم