2777
2789

سلام عزیزانم

خداشاهده قصد این ندارم بگم عرب های ایران بد هستن من خودم اصالتم عرب هست اما شیراز زندگی میکنیم

بچها حدود ۸ ماه پیش یک عربه عراقی اومد فالووم کرد و دایرکت دا بهم ک میخوام فارسی یاد بگیرم بیا مثلا صحبت کنبم منم صحبت کردم اما بعداز مدتی بی محلی کردم

دیگ خودش ریلز میفرسته و…

اصلا حرف عاشقانه نمیزنه اما همش میگ میخواد خودکشی کنم حرف های سیاسی میزنه

خیلی میترسم چطوری چت های دایرکت رو دوطرفه پاک کنم؟

بلاکش کنم میترسم هک کنه پیجم😭😭 این چ بدبختی ای بود

۲۵ سالشه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بزن دهنش 😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایدی ش بده من عربی بلدم میرم فحشو بکشم بهش ببینم میخاد چه گوهی بخوره همه فحشای بد و خیلی بد عربی از حفظم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بلاک کن بره

میترسم هک کنه منو 

چطوری چت دوطرفه پاک کنم؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭