قابله مدیر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 عنوان یه نقاشی عجیب | مشاهده متن کامل بحث + 3768 بازدید | 224 پست خود بخود رو دیوار اتاق خوابمون کشیده شده اصلا هنگیم ک چیه 1404/06/04 | 02:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 خب معما حل شد بزا ی چیزی بگممن شاید حدودا ۲۰سال پیش ی خوابی دیدم دقیقا تو خوابم ی قسمتی از خونه رو ک میدیدم ماهی بزرگ ازش میزد بیرون الان دقیقا همونجا رو علامت زدن
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 884 خودشون رفتن یعنی قبلا ک بودن ی حرکتایی میزدن متوجه حضورشون میشدیمنمونش کارتهای بانکی داذاشم تو جیب ش ... ببین خطرناکه این مسئله من دوستم متاسفانه جن وارد بدنش شده بود در این حد اگر میخواین من شماره یک روحانی بهتون بدم باز هرجور خودتون صلاح میدونین خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟» ما دلآسوده تا «خدا چه کند.
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 اگه رنگش نارنجی و حالت یک دست چهار انگشته است مال اجنه هست حتما یک روحانی کار درست برای رفع جن بیاری ... ی قسمت با ی رنگی هست ک ی تکش انگار با خونهی ضربدر با ب حالت اور انگشت
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 884 ی قسمت با ی رنگی هست ک ی تکش انگار با خونهی ضربدر با ب حالت اور انگشت اره دقیقا خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟» ما دلآسوده تا «خدا چه کند.
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 ببین خطرناکه این مسئله من دوستم متاسفانه جن وارد بدنش شده بود در این حد اگر میخواین من شماره یک روحا ... اصلاااا فدات با خودمون تو این مدت کار نداشتن اصلااااا اذیتمون نکردن ب هیچ وجه در حد مثلاااااا فقط ی رد کوچیک رو دست خواهرم
sefid68 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 1569 بزا ی چیزی بگممن شاید حدودا ۲۰سال پیش ی خوابی دیدم دقیقا تو خوابم ی قسمتی از خونه رو ک میدیدم ماهی ب ... خب همون دیوار خراب کنید یه نشونه دیدن ماهی راز پنهان نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 884 اصلاااا فدات با خودمون تو این مدت کار نداشتن اصلااااا اذیتمون نکردن ب هیچ وجه در حد مثلاااااا فقط ی ... بازم هرجور خودت میتونی🌹🌹🌹 خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟» ما دلآسوده تا «خدا چه کند.
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 خب همون دیوار خراب کنید یه نشونه دیدن ماهی راز پنهان متوحه نشدم ماهی راز پنهان چییی؟!
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 بازم هرجور خودت میتونی🌹🌹🌹 مرسی فدات دعا گرفتیم پیش ی سید ی چند روز نبودن بعد اومدن
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 اللن به کجا رسیدین؟ اونا ک تقریبا حدود۷ماهه رفتنمن فقط شکم ب ادرسایی هست ک میدنتفسیرشون ک میکنم چیز بد نیساما میگم یعنی واقعیت داره (خودشون که نه)ادرس چیزی ک میدن
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1812 اونا ک تقریبا حدود۷ماهه رفتنمن فقط شکم ب ادرسایی هست ک میدنتفسیرشون ک میکنم چیز بد نیساما میگم یعنی ... ولی من نسبت ب نقاشیا حس خوبی ندارمپیش کی تفسیر کردین؟
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 ولی من نسبت ب نقاشیا حس خوبی ندارمپیش کی تفسیر کردین؟ حست دقیقا چیهببین هر علامتی و ک تفسیر کردم عالی بود همه نشونن واسه پیدا کردن چیزی
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1812 حست دقیقا چیهببین هر علامتی و ک تفسیر کردم عالی بود همه نشونن واسه پیدا کردن چیزی نمیدونم انگار دارن اخطار میدن میگن در خطری یا ی همچین چیزی...
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 ولی من نسبت ب نقاشیا حس خوبی ندارمپیش کی تفسیر کردین؟ پیش فرد خاصی نهخودشون دقیقا چیزی برامون نوشته بودنبعد از چند ماه یهو علامت هارو ک سرچ زدم دیدم با جیزی ک نوشتن مطابقت دارهما مطمئنیم کار انسان نیس ثابت شدهاماااایا چیزی ک بمون گفتن صحت داره؟!!!این گیجمون میکنه