2777
2789
عنوان

مراسم دوستم 😪

152 بازدید | 14 پست

ما رسم کادو تو عقد ندارم ولی بزرگ تر های درجه یک طلا و پول هدیه میدن 

موضوع اینه من مراسم دوست صمیمیم عقدش  سه هفته دیگه هست  دعوتم خریدای خودمو کردم همش هم واجب بودن اصلا غیر ضروری نبودن و ته پول من ۱/۵ موند .

قرار بود سکه پارسیان یا یه تومن بهش بدم ولی الان نمیتونم برای کل ماهم پونصد نگه دارم 

فقط استرس اینو دارم برم اونجا و یهو دوستاش بهش هدیه بدن منی که دوست خیلی نزدیکشم چیزی نبرم 😑😑

کاربر شورت بنفشم

باکس گل ببر

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تومن رو برا خودت خرج کن ۵۰۰ رو هم تو باکس مثل گل تزیین کن بده بهش

کممه برا خودم خیلی کمه بخدا🥲با زجر زندگی میکنم این ماهو اگه بش چیزی بدم 

بنظرت زشت چیزی ندم؟

کاربر شورت بنفشم

یه تومن رو برا خودت خرج کن ۵۰۰ رو هم تو باکس مثل گل تزیین کن بده بهش

من برا تولدش اصلا بیشتر اینا دادم الان بت خودش میگه عقد رو کمتر تولد داده

کاربر شورت بنفشم

نه وقتی قراره خودت اذیت شی پس نمیخواد کادو بدی فوقش اونم تو مراسمت چیزی نمیده

عروسی براش جبران میکنم🥲ولی واقعا الان اذیت میشم فکر نمیکردم خرید خودم اینجوری بشه تازه مادرمم بهم کمک کرد اونم میگه نمیخواد بدی اخه رسمم نداریم خودم یه حس بدی دارم دست خالی

کاربر شورت بنفشم

با دوستای مشترک پول رو هم بزارین یه چیز خوب بخرین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نهایتا یه سکه پارسیان بخر همراهت باشه اگه همه دوستات هدیه دادن توام بده اگه ندادن برو سکه رو بفروش

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
نهایتا یه سکه پارسیان بخر همراهت باشه اگه همه دوستات هدیه دادن توام بده اگه ندادن برو سکه رو بفروش

اصلا مسئله این نیست من چی بدم بصرفه تر باشه 

من اصلا نمیتونم بدم هیچ پول دیگه ای برام نمیمونه خرج خودم هست و سختم میشه 

میخواستم بگم زشت نیست ندم؟ 

کاربر شورت بنفشم

با دوستای مشترک پول رو هم بزارین یه چیز خوب بخرین

اونا دهنم سابیده شد هی گفتم چی میخواین بدین میخواین چیکار کنین عین ادم حرف نمیزنن نه میگن میدیم نه میگن نمیدیم از طرفی پونصد هم نمیتونم بهش بدم چون من برا تولدش بیشتر اینا دادم و این بنظرم کمه گذشته از این باکس گل هم اینجا زیر ۸٠٠ اینا نیست و ی زشت بدرد نخورش با سه چهار تا رز بشه پونصد 

کاربر شورت بنفشم

اصلا مسئله این نیست من چی بدم بصرفه تر باشه من اصلا نمیتونم بدم هیچ پول دیگه ای برام نمیمونه خرج خود ...

اخه منم حرفم اینکه اگه همه هدیه بدن شما چون صمیمی ندی ممکنه زشت باشه

میتونی پول دستت اومد براش کارت هدیه بگیری یه روز بری خونشون جایی بهش بدی

اخه منم حرفم اینکه اگه همه هدیه بدن شما چون صمیمی ندی ممکنه زشت باشهمیتونی پول دستت اومد براش کارت ه ...

تو ذهن خودمم همین بود اتفاقا 

کاربر شورت بنفشم