2777
2789
عنوان

دخترا من میخام خودمو نجات بدم

299 بازدید | 12 پست

من میخام زندگی کنم ولی چرا همش بد و بدتر میشه اوضاع خیلی روز و شبای سختی گذروندم میخاستم نرم دانشگاه کنکور ندادم امسال ولی الان پشیمونم ک چرا ندادم الان فقط میخام برم دانشگاه از فضای سمی خونمون دور شم دخترا من خیلی اذیت شدم خیلی ناراحتی کشیدم 

متاسفانه کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم راحت حرفامو بزنم 🥲

من اگ بخام بدون کنکور انتخاب رشته کنم میگن روزانه هم داره درسته؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من سه سال پیش همین کاری ک تو کردی و کردم و پشیمون شدم و رفته بودم تو بازار آزاد،  دوسال پیش تصمیم گرفتم برم دانشگاه که یه سال خوندم پارسال رفتم دانشگاه 

باید بگم به شدت تو اخلاقم تاثیر داشت ، دغدغه هام عوض شد ، خیلییی تجربه کسب کردم خیلیییی زیاد 

در هر صورت خوبه برو دانشگاه.  برای ثبت نام دانشگاه دولتی با سوابق باید کنکور ثبت نام میکردی حالا بپرس شاید بشه بری امسال ، نشد ک بری حتما سال بعد برو خیلی به نفعت میتونه باشه 

۲۰

علاقه ای نداری به دانشگاه فرهنگیان؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین