khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12586 عنوان دوتا سول دارم 83 بازدید | 8 پست سوال اول قرص جوشان کلسیم بگیرم استتفاده کنم چون دندون هام خیلییی زود دارن خراب میشنبا اینک خیلییییی رسیدگی میکنم بهشون نخ دندان و....سوال دوم مسواک تخت ک صاف میگیرم همیشه و میگن بهتره از مسواک های شیار دار و باعث زخم لثه نمیشه 😇 1404/06/04 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 اره کلسیم بخور، منم از کمبود کلسیم دندونام خراب میشهو اینکه مسواک نرم بگیر، و با فشار ملایم مسواک بزنمن مسواک مدیوم داشتم و محکم مسواک میزدم مینای دندونام اسیب دید و حساس شد اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12586 اره کلسیم بخور، منم از کمبود کلسیم دندونام خراب میشهو اینکه مسواک نرم بگیر، و با فشار ملایم مسواک بز ... قرص جوشان حاوی ویتامین D و کلسیم و زینکه یک ماه یک شب درمیون بخورم کفایت میکنه این ماهی یک دونه دی رو قطع کنم؟ 😇
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 قرص جوشان حاوی ویتامین D و کلسیم و زینکه یک ماه یک شب درمیون بخورم کفایت میکنه این ماهی یک دونه دی ... برا ویتامین دی ازمایش بده ببین اگه کمبود داری بخور، چون زیادیش به بدن اسیب میزنهاره قرص جوشانه خوبه، کلسیم تا دوز ۵۰۰ میتونی روزانه بخوری، خودت ببین خوراکی های حاوی کلسیم هم بخورویتامین دی داخل قرص جوشان کافیه، نمیخواد دیگه ماهانه بخوری اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12586 برا ویتامین دی ازمایش بده ببین اگه کمبود داری بخور، چون زیادیش به بدن اسیب میزنهاره قرص جوشانه خوبه، ... کمبود داشتم و امپول زدم دو دوره 😇
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 کمبود داشتم و امپول زدم دو دوره همین روزانه رو بخور، احتمالا کمبودت جبران شدههروقت دیگه قرص جوشان روزانه نخوردی ماهی یکی بخور، دوباره هم تست بدهامیدوارم همیشه سلامت باشی❤️🌱 اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12586 همین روزانه رو بخور، احتمالا کمبودت جبران شدههروقت دیگه قرص جوشان روزانه نخوردی ماهی یکی بخور، دوبار ... مرسی عزیزم ممنونم ازت🥰❤️🙏🏻 😇
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 مرسی عزیزم ممنونم ازت🥰❤️🙏🏻 عزیزی❤️😘 اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch