2777
2789

مشخصه کی فشار خورده😂😂😂(نه تاپیکت بودم نه میدونم راجب چی بوده)

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

امام و پیامبر و این چیزا

اهاااا اره اینا دعوا میشه 😂🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

در هر صورت بحثای مذهبی، سیاسی و این جور موارد ممنوعه و فرقی نمیکنه مذهبی باشید یا غیر مذهبی، در هر صورت میترکه

و اگه نی نی یار ببینه کاربری های هر دو طرف بحث رو قطع دسترسی میکنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
امام و پیامبر و این چیزا

مکن کاری که بر پا سنگت آیو

جهان با این فراخی تنگت آیو

چو فردا نامه خوانان نامه خونند

تو را از نامه خواندن ننگت آیو

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
گزارش میدن اینا نی نی یار هم تگ کردن

گفتم که فرقی نمیکنه

اگه یه شخص مذهبی هم تاپیک بحث برانگیز بزنه طرف مخالفش براش گزارش میزنن

اگه نی نی یار ببینه که کاربری ها فاتحش خوندست

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز