2789
عنوان

طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 38 پست
عجیبه معمولا اتاق خواب رو دیگران دسترسی ندارن

چرا دسترسی ندارن گلم؟ خوبم دارن میان خونه تو حواست نیست یا آشپز خونه ای یا تو حیاطی جایی هستی بالاخره یه فرصتی گیرشون میاد

میره تو اتاق خوابت هر کار بخواد میکنه و ممکنه یه سوراخ کوچیک بزنه تو بالشت هر چیزی هست بزاره اونجا تو هم از همه جا بی خبر تازه اگر ببینیش تو اتاق خوابت فکر بدی هم نمیکنی چون آشناته فامیلته یا حتی اگر شک هم کنی که بی اجازه رفته تهش یه چیزی میبافه اعتراضم کنی بی فایده است چون کار هم از کار گذشته و کار خودشو کرده متاسفانه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهر شوهر عجوزه ام چهل روز به چهل روز تو غذا ما دعا میریخت.تا اینکه زندگی عسل ما به طلاق کشید.یه دل ...

وای 

منم چن وقتیه اینجوری ام، من همیشه خدا خواب خیلی راحتی داشتم حتی موقعی که زندگیم داغون بوده و استرس خفم میکرده. الان ریلکسم مشکل خاصی ندارم

یا شبا تا صبح بیدارم 

یا تا میخوابم بین خوابو بیداری یه چیزی میبینم که باعث ترسم میشه 

یا تا میخوابم یهو با یه ترس و دلهره شدید از خواب میپرم انگار تموم مشکلات دنیا جمع شده تو دلم، احساس خفگی میکنم بلند میشم یکم راه میرم حالم خوب میشه دوباره میخوابم شاید دو سه بار در شب این اتفاق میوفته 

اینا کار اجنست؟! شمام اینجوری بودی؟ 

بله متوجه شدم الانم درش اوردم امیدوارم انرژی منفی هم نداشته باشه یا اگه داره بره 🥲

چقدر آدمایی که میرن سراغ این کار ها پستن و بی ارزش

خدا همه رو در امان برداره 

انشاءالله  برای شما هم مشکلی پیش نمیاد