2789
عنوان

طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 38 پست
اگه ببینمش دقیقا بهت میگم برای چیه و... ولی احتمالا یکی میخواد تورو به خودش وابسته کنه

عزیزم ببخشید سوال میکنم

من میخام دوست پسرم وابستم شه کاری میتونم بکنم؟

بعد برای دیدن خواب مرگ چیزی میدونین؟ چند باره خواب مرگمو میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دعا محبت داشتم جنی میشدم شبی ده بار با هراس از خواب میپریدم

همه ی این کارای کثیفو همون اجنه میکنن دیگه  

اینکه میگی با هراس از خواب میپریدیو توضیح میدی یعنی چجوری؟!  منم چن وقته اینطوری ام

عزیزم ببخشید سوال میکنممن میخام دوست پسرم وابستم شه کاری میتونم بکنم؟بعد برای دیدن خواب مرگ چیزی مید ...

برای وابسته کردن کسی که اره البته که راه هایی هستش...خواب مرگ ام توی باور های مختلف متفاوته اما بهترین تعبیر خواب مرگ اینه که کسی که توی اون خواب مرده چندسال به عمرش اضافه شده

برای وابسته کردن کسی که اره البته که راه هایی هستش...خواب مرگ ام توی باور های مختلف متفاوته اما بهتر ...

دو دفعه هست یکی توی خواب بهم میگه عمرت کمه میمیری الان دیشب خواب دیدم توی خواب بهم اگاه شد ۳ ماه دیگه میمیرم یا شهریور عجیب بود

بار قبل هم یکی اومد بهم گفت باید یه وردی رو بخونی تا زنده بمونی وگرنه میمیری . مال شیطانه و یه کتاب عجیب نشونم داد

برای وابسته کردن چی کنم

همه ی این کارای کثیفو همون اجنه میکنن دیگه اینکه میگی با هراس از خواب میپریدیو توضیح میدی یعنی چجور ...

خواهر شوهر عجوزه ام چهل روز به چهل روز تو غذا ما دعا میریخت.تا اینکه زندگی عسل ما به طلاق کشید.یه دلسوز من رفته بود دعا محبت گرفته بود که حاجی منو طلاق نده.گذشت و من ترسو شدم و وارد اتاق خواب میشدم همه جا چک میکردم.خوابم میبرد از خواب با هراس و تنگی نفس از خواب میپریدم هر نیم ساعت.دعا رو زیر آب روان شیر آب شستم.در ثانیه خوب شدم.قبلش جن هم دیدم وقتی از خواب پریدم.

دو دفعه هست یکی توی خواب بهم میگه عمرت کمه میمیری الان دیشب خواب دیدم توی خواب بهم اگاه شد ۳ ماه دیگ ...

چیزی که مهمه اینه که خوابا همیشه معنی خاصی ندارن و بعضی وقتا از روی خستگی ترس و چیزای دیگه هستن...وابسته کردن و طلسم های مشابه انجام دادن به این راحتی نیست عزیزم:)

نمیدونم واقعا عجیب بود مرسی که جواب دادی عزیزم🤍طلسم بگیرم بدتر نمیشه؟

از نظر من بخاطر رابطت وارد طلسم و این چیزا نیوفت ممکنه هنه چیز خراب بشه سعی کن با حرف زدن و عمل کردن حلش کنی اینو براساس تجربیات گفتم