امروز قرار بود کارای زیادی براش انجام بدم ولی ندادم
چی بگم
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
عیب نداره از این به بعد دیگه همش راستش رو بگو مهم موفقیت خودته
اره ولی یه صدایی تو ذهنم میگه نه چون بهش دروِغ گفتی پدرت در اومده
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه به صدای تو سرت بگو غلط نکن پدر خودت دراومده ببین سعی کن اون چیزایی که تیمشون رو یکم کم کردی رو در ...
اون کارهایی که خواست کامل انجام دادم ولی تایم کمتری گذاشتم براش..چیزی نمونده
کارا امروز مونده
عیب نداره هر چی رو امروز خوندی براش بفرست عین حقیقت اونا رو که خودت کم کردی رو آروم آروم انجام بده ک ...
اوهوم مثل سگ میترسم
میشه تو ادبیات پیام کمکم کنی چی بهش بگم...