2777
2789
عنوان

لب تابم

237 بازدید | 26 پست

داداشم بخاطر ی پروژه ای ک داشت لب تاب منو گرفت ازم (یکمی مشکل داشت ویندوزشو عوض کرد) و بعد ازش استفاده کرد

چنباری تو خونشون دیدم ب دخترش ک کوچیکه داده داره باهاش بازی میکنه من هیچی نگفتم الان تقریبا دوماهه انگار ن انگار. اون روزم رفتم خونشون دیدم کلا رمز لب تابم عوض شده نميدونم چجوری بگم پسش بده ب هیچ عنوان نمیخام ب کسی بدم لبتابمو 🥲😑😑😐 شاید چون ویندوزشو عوض کرده نمیخاد دیگه پسش بده🤧☹️

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

یه ویندوز عوض کردن مگه کاری داره 😐بیار تو یک ساعت پنج تا پنج تا ویندوز برات عوض کنم:/برو بگیر لپ تا ...

نمیدونم انگار صاحب شده زن داداشم فبلم عروسیشونم ریخته توش اینقد حرص میخورم رومم نمیشه چیزی بگم😑😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم انگار صاحب شده زن داداشم فبلم عروسیشونم ریخته توش اینقد حرص میخورم رومم نمیشه چیزی بگم😑😐

روم نمیشه که تقصیر خودته 😐

برو همین الان پیام بده داداشت بگو چمیدونم فلشم خراب شده میخوام فرمتشو عوض کنم لپ تاپمو لازم دارم یا اصلا هرچی بگیر بیارش روم نمیشه چیه

روم نمیشه که تقصیر خودته 😐برو همین الان پیام بده داداشت بگو چمیدونم فلشم خراب شده میخوام فرمتشو عوض ...

نمیدونم خاهرم بنده خدا میخاست پول بده ازم بخره ندادم الان اینا مفتی صاحب شدن از بس کم روعم لب تاب خودمو جرات نمیکنم بگیرم😑

نمیدونم خاهرم بنده خدا میخاست پول بده ازم بخره ندادم الان اینا مفتی صاحب شدن از بس کم روعم لب تاب خو ...

خب برو الان پیام بده وای 

اصلا شاید دوست داشته باشی لپ تاپتو بزاری یه گوشه خاک بخوره مال خودته! بیاد بدتش دیگه برو بگیرش ببین اصلا سالمه!

خودم خریدمش باید مفت بدم اسباب بازی بچش بشع؟

اول تو نباید میدادی چون ی وسیله شخصیه  اگه لازمش داری بهش بگو رک  راست

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

خب برو الان پیام بده وای اصلا شاید دوست داشته باشی لپ تاپتو بزاری یه گوشه خاک بخوره مال خودته! بیاد ...

رمزشو عوض کرده خیلی حرضی شدم فردا میرم خونشون میگیرم

اول تو نباید میدادی چون ی وسیله شخصیه اگه لازمش داری بهش بگو رک راست

لازم داشت ی پروژه خانوادگی بود مجبور شدم بدم الان میترسم بگم بده بگه لازمش دارم 😑

خب برو الان پیام بده وای اصلا شاید دوست داشته باشی لپ تاپتو بزاری یه گوشه خاک بخوره مال خودته! بیاد ...

والا بخدا

لازم داشت ی پروژه خانوادگی بود مجبور شدم بدم الان میترسم بگم بده بگه لازمش دارم 😑

نمیدونم ولی من از این کارا نمیکنم  وسایلم رو به هیچ کس نمیدم 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز