2777
2789
عنوان

قهر کردم با مامانم پیاده اومدم خونه سیاه و کبودم کرد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 34 پست
برو اتاقت صبر کن تا اروم بشه، زنگ بزن یه بزرگتری چیزی بیاد کنترلش کنه معلوم نیست چشه😑

فکر میکنه رفتم با پسرا ...:) 

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدر عصبی بودم 2 ساعت بعد تازه فهمیدم حرکت کردمن من خودمم لیوانو شکوندم تو پاشبیشتر من حالت دفاعی د ...

منم از پدرم کتک می‌خورم سر مسایل واقعا الکی 

چی بگم زیاد به پاش نپیچ وگرنه میزنع نابودت میکنه

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

از اونجایی که من جا مامانت بودم به سکته میرسیدم  از ترس این که دزدیده باشنت بهش حق میدم ولی به بچه ام اندازه چشمام اطمینان دارم فقط ترسم از بی وجدان های تو خیابونه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

عزیزم نگرون شده. حق بده بهش. مسالع رفتن به بیرون و تنها نیست. جامعه خرابه. مگه چن مورد که رسانه ایی هم شده که دزدیدن و بردن، نشنیدی ! !!!!  پسرای امروزی هم که به دور از بعضی هاشون، لاشی هستن و..... آدم به کسی که احساس و تعهدی نداشته باشه عین خیالش نمیشه پس همه ی اینا از حس علاقه و دوس داشتن و مسیولیت پذیری هست.خودم یه مادرم و این حس رو درک میکنم. 

چ مادری واقن برات متاسفم منم مامانم خییلی کتکم میزد ماه پیش تا جون داشتم زدمش خیییلی خوشحالم

این عکس شیطان هست جی به روی پروفایلتون؟یه زمانی پشیمون میشین درسته آدم عصبانی میشه اون لحظه متوجه نیست بعدا که پخته تر بشی اون موقع آدم میفهمه 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود 

تقاص *****

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

خواهرجان اگه میبینی اخلاقش اینجوریه وسطای راه زنگ میزدی بهش چند بارخبرمیدادی،خب ازاولش  اخلاق مادرتو میدونی،دستت نمیاد چرا،

شاید سنتی هستش،و فامیل اینا چیزی میگن حساسش میکنن.

عزیزم نگرون شده. حق بده بهش. مسالع رفتن به بیرون و تنها نیست. جامعه خرابه. مگه چن مورد که رسانه ایی ...

رفتار مادر ایشون از روی نگرانی نیست بلکه از روی بدبینی و شک هست که کاملا هم مشخصه مادرشون بیماری روانی داره...

۴ساعت تو راه بودیخوب چرا یه زنگ نزدتوهم اینپ میگزفتی دیگه

حتی من گوشیم هم خاموش شده بود ظهری

نمیدونم رو چه حسابی میگه با پسر رفتی خب من اگه گوشیم روشن بود میتونستم هماهنگ کنم با پسرا ک بیان دنبالم خب اسنپ میگرفتم

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

حتی من گوشیم هم خاموش شده بود ظهرینمیدونم رو چه حسابی میگه با پسر رفتی خب من اگه گوشیم روشن بود میتو ...

محلش نده.

قهر کن باهاش

بابات هم اومد زودتر بهش خودت بگو خودتو لوس کنه حال ماملنتو بگیره

خواهرجان اگه میبینی اخلاقش اینجوریه وسطای راه زنگ میزدی بهش چند بارخبرمیدادی،خب ازاولش اخلاق مادرتو ...

از ظهری گوشیم خاموش بود

اره اطرافیان حس میکنم چیزی بهش گفته باشن 

محلش نده.قهر کن باهاشبابات هم اومد زودتر بهش خودت بگو خودتو لوس کنه حال ماملنتو بگیره

بابام خیلی روم حساسه خب من بگم 4ساعت از وسط شهر اومدم خونه ک همونم عصبی مبشه