2777
2789
عنوان

کنکور

325 بازدید | 68 پست

واقعا خسته شدم دیگه 

بعد از این همه تلاش و سال های زیاد الان باید باز لب مرز باشم ....انگار کلا همچی مخالف خواسته هامه .... با ترازی هم که دارم هیچی قطعی نیست .... رشته های دیگه هم‌دوست ندارم.... شما حالتون بعد از کنکور چجوری.. ..تصمیمتون چیه و فکر میکنیو باید منتظر یو رتبه دهی بد ، منطقی یا خوش بینانه باشیم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترازت چنده و چی میخوای؟منم همینم با این وجود که مرز نیستم اختلاف بسیاااره

تتراز کلم ۸۹۰۰ تا ۹۰۵۰ هستش .... پزشکی تعهدی تهران یا داروسازی ازاد یا اپتومتری جز زاهدان میخوام ک نمیارم....

یه سال پشت موندم بیشتر هم تلاش کردم 

ولی باز هم نرسیدم 

میرم آزاد

تو جنگ تمام ما درگیر بودیم و افسرده ...اما فقط یسری ها از سهمیه‌ جنگ ۱۲ روزه بهره میبرن(علاوه بر هزاران سهمیه دیگه)

دیگه الان عزیزم کنکور برای بچه های معمولی نیست

با این هزینه های آزمون و کلاس و کتاب ما جایی نداریم تو دانشگاه سراسری

پشت کنکور عمرت رو هدر نده

ترازم بین ۸۹۰۰ تا ۹۰۵۰ هستش ...هدفم پزشکی تعهدی تهران یا داروسازی ازاد یا اپتومتری هستش البته زاهدان ...

اپتومتری بهتره بین اینا 

هرسال صد خودت رو میزاشتی؟ تراز پارسالت یادته؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

یه سال پشت موندم بیشتر هم تلاش کردم ولی باز هم نرسیدم میرم آزادتو جنگ تمام ما درگیر بودیم و افسرده . ...

ممن سالای زیادی پشت کنکور موندم و دیگه نمیکشم..... ای کاش میتونستم ی چیز خوب قبول شم