2777
2789
عنوان

قدرت شیشه🤔🤣

73 بازدید | 8 پست

اطرافتون کسی بوده که شیشه مصرف کنه و روانی بشه؟ من یکیو میشناسم خیلی مونگوله کودن ترین آدمیه که تو عمرم دیدم ولی تحصیلاتش خیلی بالاست همه تعجب میکنن این منگول چجوری مدرک گرفته🤣 بعضیا میگن شاید شیشه مغزشو داغون کرده🥴

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

کسی که تحصیلاتش بالاست کودن نیست

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که تحصیلاتش بالاست کودن نیست

این یکی هست عزیزم منم باورم نمیشد ولی هست😐

حتی ساده ترین کارها ازش بر نمیاد بعد درباره تحصیلاتشم خیلی بیسواد و نابلده فقط نمیدونم چجوری مدرک گرفته

تست آی کیو گرفتی ازش که میگی منگوله؟!

نه ولی آدمی که حتی بلد نیست کامپیوتر روشن کنه

همکاراش ۵۰بار هر روز بهش توضیح میدن چجوری ثبت سیستم کنه 

قفل در نمیتونه باز کنه و هزاران کار ساده و پیش پا افتاده مثل جهت یابی بنظرت نیاز به تست آی کیو داره؟

احتمالا حامی داره.پیگیرش نشو.

پیگیر نیستم ولی همه رو متعجب کرده جوری که اوایل باورمون نمیشد

حامی نداره گلم جایی که کار میکنه کسی حاضر نیست بره و از روی ناچاری این کودن رو گذاشتن اونجا😐حتی مردم از دستش شکایت دارن که این کیه آوردین چرا اینجوریه و ... البته به نفع ماست چون اگ بندازنش بیرون ما باید ماهی چند بار بریم جاش و بیچاره بشیم🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز