2777
2789
عنوان

عشقم برگشت و نمیتونم اعتماد کنم

97 بازدید | 5 پست

بچه ها عشقم همکارمه ولی تهرانه،منم شهرستان،یچیزی کمتر از یسال به قصد ازدواج باهم بودیم،اینم بگم بنا به دلایلی خونه زندگیشون رو از دست دادن و خانواده ش درامدی نداشتن و این مسائل از اول ارتباط ما بوده حتی روز اول که به من پیشنهاد داد گفت میتونی بپذیری با این شرایط از صفر شروع کنیم، یهو رفتارش سرد شد و  4 ماه پیش کات کرد به قول خودش بخاطر همین شرایطی که داشتن گفت شرایط ازدواج ندارم،با اینکه ارتباطمون خوب بود منو نادیده گرفت و رفت، هر چی بهش گفتم منم حقوق دارم زندگی رو باهم میسازیم نگران نباش حتی گفتم کنار پدر و مادرت زندگی می کنیم فایده نداشت، بعد از 4ماه الان زنگ زد و گفت تصمیم داره از خانواده ش جدا بشه و خونه اجاره کنه و خانواده ش چند ماه دیگه خونه شون رو تحویل صاحب خونه میدن میرن روستا زندگی می کنن، حالا میگه رفتن خانواده ش باعث میشه بتونه مستقل بشه و بعد که پس اندازی جمع کرد بیاد خواستگاری،منم نتونستم اعتماد کنم بهش گفتم باید فکرامو کنم،حالا 3 روز گذشته و زنگ نزد دیگه، بنظرتون تماسش از سر دلتنگی بود یا باز زنگ میزنه، و شما بگید من چیکار کنم

اینم بگم از این مطمعنم که اون موقع که کات کردکسی تو زندگیش نیومده بود، فقط با تنفر جوابم میداد و کات کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به چی میخوای اعتماد کنی متوجه نشدم ،به اینکه تا اخر ادامه بده یا اینکه استقلال داشته باشه از خا ...

به اینکه برگشتنش سر دلتنگیه و یه مدت دیگه میره یا واقعا میخاد بمونه

اینکه زنگ نزده بخاطر غرورشه شما قراره جواب بدی و شما باید زنگ بزنی ن ایشون

آخه مشاور میگفت اگه مجدد زنگ بزنه پیگیرت بشه بهش فرصت بده ولی اگه زنگ نزد یعنی دیده تو نیستی دلتنگ شده و باز میره

به اینکه برگشتنش سر دلتنگیه و یه مدت دیگه میره یا واقعا میخاد بمونه

اها ،خب بهش بگو که فرصت وقت تلف کردن و هدر دادن زندگیمو ندارم تکلیفتو روشن کن اگر میخوای دوباره بهانه بیاری و بری همین الان بگو