بچه ها عشقم همکارمه ولی تهرانه،منم شهرستان،یچیزی کمتر از یسال به قصد ازدواج باهم بودیم،اینم بگم بنا به دلایلی خونه زندگیشون رو از دست دادن و خانواده ش درامدی نداشتن و این مسائل از اول ارتباط ما بوده حتی روز اول که به من پیشنهاد داد گفت میتونی بپذیری با این شرایط از صفر شروع کنیم، یهو رفتارش سرد شد و 4 ماه پیش کات کرد به قول خودش بخاطر همین شرایطی که داشتن گفت شرایط ازدواج ندارم،با اینکه ارتباطمون خوب بود منو نادیده گرفت و رفت، هر چی بهش گفتم منم حقوق دارم زندگی رو باهم میسازیم نگران نباش حتی گفتم کنار پدر و مادرت زندگی می کنیم فایده نداشت، بعد از 4ماه الان زنگ زد و گفت تصمیم داره از خانواده ش جدا بشه و خونه اجاره کنه و خانواده ش چند ماه دیگه خونه شون رو تحویل صاحب خونه میدن میرن روستا زندگی می کنن، حالا میگه رفتن خانواده ش باعث میشه بتونه مستقل بشه و بعد که پس اندازی جمع کرد بیاد خواستگاری،منم نتونستم اعتماد کنم بهش گفتم باید فکرامو کنم،حالا 3 روز گذشته و زنگ نزد دیگه، بنظرتون تماسش از سر دلتنگی بود یا باز زنگ میزنه، و شما بگید من چیکار کنم
اینم بگم از این مطمعنم که اون موقع که کات کردکسی تو زندگیش نیومده بود، فقط با تنفر جوابم میداد و کات کرد