2777
2789

تاریخ کره جنوبی رو یسریا سطحی که نه کاملا جز به جز پیگیرن باز چین فرهنگ غنی داره ولی پادشاه های کره چه اهمیتی دارن اسمشون به گوش کسی نخورده

الان میگید به تو چه علاقشه یکم عجیب اومد واسم

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

چرا تا میام جواب بدم قفل میکنی؟ 

اون سایت یه زمان میومدم الان خیلی کم بشه برم

کاربری زیاد داشتم ولی به این اسم فکر نکنم داشته باشم 

البته چند وقت پیش رفتم اونجا چندتا تاپیک با کاربری گرتا زدم

شما اونجا بودین؟ کدوم کاربرین؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من دوبار اخطار گرفتم اولی رو خود نی نی سایت قفل کرد باز نشد کاربر lilac یا همون بنفشه یاسی

یادمه شما رو 

کاربر خیلی خوبی بودین اطلاعات عمومی بالا داشتین

تاپیک دومی هم قفل نی نی سایت شد؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جالبه بدونی که اون ماجراها درواقع تو موقعیت جغرافیایی کره شمالی اتفاق افتادن

ولی خب کره جنوبی هست که توان ساختن این فیلم ها رو داره

و می سازه

و اینطوری هست جبر جغرافیا ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دومی رو خودم قفل کردم قومیتی بود با افغانستانی ها مشکل دارن کاربرا ولی من از همشون بدم نمیاد نمیخوام ...

منم شکوفه هستم 

فکر نمیکردم اینجا ببینمت 

یکی میگفت رفتی نی نی سایت بدت اومده دیگه نمیای اینجا 

خوبی؟ چه خبر؟ 

منم شکوفه هستم فکر نمیکردم اینجا ببینمت یکی میگفت رفتی نی نی سایت بدت اومده دیگه نمیای اینجا خوبی؟ چ ...

من دیر به دیر نی نی سایت سر میزنم الانم مادران قطعه با کسی هم نه دشمنی دارم نه دوستی فقط برای سرگرمی میام 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

جالبه بدونی که اون ماجراها درواقع تو موقعیت جغرافیایی کره شمالی اتفاق افتادنولی خب کره جنوبی هست که ...

تو تاریخ واقعی متفاوتن

در مورد یانگوم تو یه سایت خوندم که تو تاریخ کره فقط به عنوان پزشک زن اومده و این که ملکه زایمان میکرده زیر دستش مرده و از این جریانات نه خبری از بانوهای قصر و دشمنای یانگوم و بقیه وقایع زندگیش هست همه رو تو فیلم از خودشون ساختن یه عده هم باور کردن که اینا واقعی هستن

من دیر به دیر نی نی سایت سر میزنم الانم مادران قطعه با کسی هم نه دشمنی دارم نه دوستی فقط برای سرگرمی ...

کار خوبو تو میکنی 

من تو همین نی نی سایت چندتا دوست صمیمی داشتم به قهر و دعوا کشید بس که ساده لوح بودن 

ولی چندتا دوست خوب عاقلم هنوز دارم

واقعیت اینه داستان پردازای خوبی هستن از یه خط در تاریخ به سریال چند ده قسمتی می‌سازن و اینکه چون صحنه های خیلی ناجور نداره تو ایران هم پخش میشه و طرفدار هم داره خداییش از سریال‌های ترکیه ای و بعضی از سریال‌های خونگی خودمون یسری مسایل رو بیشتر رعایت میکنن 

من دیر به دیر نی نی سایت سر میزنم الانم مادران قطعه با کسی هم نه دشمنی دارم نه دوستی فقط برای سرگرمی ...

اسم کاربریت توجهم رو جلب کرد چی شد این اسم رو انتخاب کردی؟ 

اسم کاربریت توجهم رو جلب کرد چی شد این اسم رو انتخاب کردی؟

من تو مادران قبلا کاربر کلود بودم حسابمو انداختم دور جدید زدم به خاطر همین قضیه سایت وطن و اون علی هانتر...

دلیل خاصی نداره علاقه ام به فیلم های ایتالیایی قدیمه

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

من تو مادران قبلا کاربر کلود بودم حسابمو انداختم دور جدید زدم به خاطر همین قضیه سایت وطن و اون علی ه ...

اها تو فیلم ایتالیایی اسم یه شخصیت بوده پس؟