2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چن روز تاخیر جوابش درسته؟

شنیدم یه روز نمیدونم بزن حالا ضرر نداره منم اقدام نبودم پریودمم افتضاح شده بود دو ماهم عقب بندازم بعد بیاد خلاصه سری آخر اینطوری شد منم به هوای اینکه مثل سری های قبله بیخیال بودم غافل از اینکه این دفعه واقعا بچه بود 

شنیدم یه روز نمیدونم بزن حالا ضرر نداره منم اقدام نبودم پریودمم افتضاح شده بود دو ماهم عقب بندازم بع ...

وای بارداری ناخواسته به نظرم خیلیی ترسناک:)😭😭 اصلا امادگیشو ندارم 

الان زایمان کردی؟ بچت چیه؟

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

شنیدم یه روز نمیدونم بزن حالا ضرر نداره منم اقدام نبودم پریودمم افتضاح شده بود دو ماهم عقب بندازم بع ...

کارا خدا واقعا عجیبه

یکی همه چی بدنش تنظیم و رو ساعت پریود میشه هرکاری میکنه پریود نمیشه یکیم اصلا تنبلی تخمدان داره یهو بی هوا حامله میشه:)

وای بارداری ناخواسته به نظرم خیلیی ترسناک:)😭😭 اصلا امادگیشو ندارم الان زایمان کردی؟ بچت چیه؟

من باهاش کنار اومدم به هر حال بچه نداشتم به خودم بود که تا ده سال دیگه هم اقدام نمیکردم 

نه به امید خدا پاییز 

بچه ام دختره میخواستم تیکر بارداری بزارم ولی خرابه هرچیم پیام دادم برام درستش نکردن 

من باهاش کنار اومدم به هر حال بچه نداشتم به خودم بود که تا ده سال دیگه هم اقدام نمیکردم نه به امید خ ...

عزیزمم🥹 ان شالله قدمش مبارک باشه 

من تازه ازدواج کردم و۲۲سالمه رو این حساب میگم الان اصلا امادگیشو ندارم

خوب خیلی خوش زمان اومده پس🥹🥹خوش قدم باشه براتون الهی

ان شاءالله ممنون از دعای قشنگت عزیزم از ته دلم امیدوارم همیشه برای شماهم اتفاق های قشنگ و خوب بیوفته و زندگیتون خوش و خرم باشه