2777
2789
عنوان

حاضرین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 45 پست
منظورم طلا هست پول طلا نداشته باشه جهزیه هم در حد ساده داشته باشه

دخترای الان هر کاری کنی ی نازی دارن 

ب پسره بگو فعلا ازداج نکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دخترای الان هر کاری کنی ی نازی دارن ب پسره بگو فعلا ازداج نکنه

عروس خودمم 🤣😂  من میسنجم بعد جواب میدم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمیده خودمم عزیزم من عروسم🤣🤣🤣

به به

چه قشنگهههه پیرهن توری تازه عروس 

چه بلنده موهای بافته می تازه عروسیش

اونکه شاده شاه دومادههههه

لالالای لای لالالای لالای

عروس خانوم تحقیق کن قشنگ انسان شایسته ای باشد ان‌شاءالله خوشبخت شوی😁😍

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

به بهچه قشنگهههه پیرهن توری تازه عروس چه بلنده موهای بافته می تازه عروسیشاونکه شاده شاه دومادهههههلا ...

ممنون عشقم فدات بشم عزیز دلم انشاللع عروسی خودتون🙈🙈❤💕💕خجالت زدم کردی🤭

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

نه ممنون من همین جور مجرد خوبه😂خوشبخت بشی😍♥️

فدات بشم خشکلم یک دنیا تشکرررر🥳🥰😘

انشالله ب وقتش ی ادم مناسب بیاد گلم

اما عروسی رو نمیشع نگرفت بلاخره باید ی شام بدیم دهنشون بسته بشه

چرا نشه؟مگه اجبار هست؟

بعدشم کی یادش میمونه بعد یه مدت چی براشون انجام دادین و اینا، مگه اینا اصل خوشبختی هست

چه عروسی های خفنی که گرفته شد و دور از جون همه به طلاق کشیده شد طرف روانی از آب در اومد و هزارتا مشکلات دیگه

گرفتن عروسی خوشبختی نمیاره اینکه آدمت با شخصیت و با عرضه باشه تو رو خوشبختت میکنه 

میتونین بعد ماه عسل مهمونی بگیرید و فامیل های درجه یکتون رو دعوت کنین و سنگ تموم بزارید بهتر از عروسیه 

تو این شرایط اقتصادی واقعا عروسی کردن احمقانه اس و آدم باید اون پول و سرمایه گذاری کنه برای آینده یا چیزای مهمتر 

وظیفه ی ما نیست دهن مردمو ببندیم این مشکل خودشونه 

ما اومدیم برای خودمون زندگی کنیم نه بقیه 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
چرا نشه؟مگه اجبار هست؟بعدشم کی یادش میمونه بعد یه مدت چی براشون انجام دادین و اینا، مگه اینا اصل خوش ...

خانواده خاستگارم میگن عروسی رو باید بگیزیم

میگم دیگه دخترا پرتوقعن

من نیستم🤣😂

خانواده خاستگارم میگن عروسی رو باید بگیزیم

بگیرن چه خوب نگیرن هم باز خوبه 

هرچه پیش آید خوش آید

مهم اینه عشقت آدمی که مناسبت هست باشه و با عرضه باشه و کنارش خوشحال باشی با همچین آدمی جهنم هم بهت خوش میگذره 

بگیرن چه خوب نگیرن هم باز خوبه هرچه پیش آید خوش آیدمهم اینه عشقت آدمی که مناسبت هست باشه و با عرضه ب ...

دقیقا مرسی گلم بابت رهنمایی🥳🥰😘

دقیقا مرسی گلم بابت رهنمایی🥳🥰😘

خواهش میکنم عزیزدلم امیدوارم هرچی به صلاحت هست برات پیش بیاد  عزیزم

استرس نداشته باش هرچی که باید اتفاق بیفته، اتفاق میفته نگران نباش😘❤️

خواهش میکنم عزیزدلم امیدوارم هرچی به صلاحت هست برات پیش بیاد عزیزماسترس نداشته باش هرچی که باید اتف ...

ممنون گلم یک دنیا تشکر❤