2777
2789
عنوان

الان حرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 108 پست

زهرا🥹🥹🥹دعا کن جور بشه بیام حرم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

تو رو خدا دعا کن هرچه زودتر انشالله مادرم هر جایی از فکش دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا درد نکشه و همه چی بتونه بخوره و انشالله مادرم همین روزا دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پول ایمپلنت و دماغ عمل کردن مادرمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشه😭🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من الان برم نماز بخونم میام

زهرا 

برا زندگیم دعا کن عزیزم 

و برا شوهرم و بابام دلشون نسبت بهم نرم بشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

میشه به اقا بگی هوای زندگیمو داشته باشه؟ با ۲تا بچه اورار زندگی بقیه ام

بهش بگو شوهرم موهاش سفید شده این زندگی حقمون نبوده

من ت  خفت اون تو اون شرایز

بگو دعا کنه بتونیم بریم پیش شوهرم

خونه احاره بره رهن ازاد بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم خیلی زرنگ و باهوش و درسخون و پرتلاش شه و انشالله همه ی درسها رو یاد بگیره و انشالله داداش خیلی دوستای خوب و مهربون و با معرفت پیدا کنه و به پیشرفت برادرم کمکم کنن و انشالله برادرم عصبی و افسرده و دل مرده نباشه😭تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا داداشم ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه😭

@دختر_12‍

مرسی🌸🌸

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

شکوفه 

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

یگانم خیلی التماس دعا دارم🥺♥️

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/