2777
2789
عنوان

الان حرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 108 پست

نازنینم 

بهش بگو نذر کردم امسال بهش برسم دعا کن حرفاش دروغ نباشه و دوستم داشته باشه از ته دل اولین سالگرد ازدواجمون دوتایی میایم پابوست اقا امام رضا جونم خودت پشت و پناهم باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو قرآن دعا کن انشالله همسران بسیار خوش اخلاق و پولدار و مهربون و دست و دلباز و خوش قلب و راستگو و نجیب و زیبا و با شخصیت و خوش قد و هیکل خدا به من و خواهرم و داداشام بده و انشالله هیچ وقت همسرامون بهمون خیانت نکنن و کتکمون نزنن😭..

تو رو به خدا دعا کن انشالله همین ماه یا نهایتا ماه بعد خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و زندگی عالی و پر از نشاط و خوشحالی من و عزیزانم کنیم و کولر کاندیشن کولر ایستاده بخریم اصلا گرما نکشیم و فرش و یخچال و مبل و تخت خواب خیلی شیک بخریم 😭..

تو رو به امام حسین دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و برنگردوند انشالله پدرم همین روزا هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش طلا بگیره و انشالله خیلی زود حقوق پدرم و سهام عدالت و یارانه ها مادرم بگیره و مادرم دیگه زن ساده و مظلوم و توسری خور و بساز نباشه 😭 تو رو خدا دعا کن پدرم مهریه و حلقه ی طلام که با حیله ازم برد پدرم هر چه سریعتر حداقل ۴۰۰ میلیون بهم پول بده برم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم🥹🙏ما اصلا راضی نیستیم پدرم پولمون و حقمون خورد دو قورت و نیمش هم باقیه❤️‍🩹

تو رو به چهارده معصوم دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭..

میشه منم دعا کنی اسمم شادی،دعاکن مغازه موتازه زدم رونق بگیره وناامیدنشم بهم رزق حلال عطاکنه،دعاکن برای بار دوم مادربشم و دخترم تنهانمونه

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍